X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

Enkele onderhoudstips om levenslang te genieten van uw droomkeuken

Onderhoud van keukenapparaten

Vitrokeramische of inductiekookplaat

Gaskookplaat

Oven

Magnetron

Dampkap

Koelkast

Vaatwas

Diepvriezer

Onderhoud van kastdeuren en kasten

Laminaat

Massief hout

Gelakte MDF

Gelakt glas

Corpus (de kast zonder de deuren)

Frontlaminaat

Onderhoud van werkbladen

Laminaat

Graniet

Composiet

Inox

Blauwe hardsteen (arduin)

Keramiek

Volkern

Een volkern werkblad is stevig en hard, en uitermate goed bestand tegen stoten, krassen en slijtage. Het materiaal heeft een hoge vocht- en hittebestendigheid en is niet poreus, dus hygiënisch. Volkern werkbladen zijn eenvoudig te reinigen : dagelijks afnemen met een vochtige doek of sponsje en afdrogen met een zachte doek. Hardnekkige vlekken en aangekoekt vuil kunt u eenvoudig verwijderen met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen, een huishouddoekje gedrenkt in een sopje van afwasmiddel. Dit sopje eventueel langere tijd laten inwerken en naspoelen met water. De zwarte volkern beschikt bovendien over een toplaag die de sensationele eigenschap bezit om bij kleine krassen zelfherstellend te zijn. De coating zorgt er ook voor dat het oppervlak van het werkblad zijdezacht aanvoelt, extreem mat is en geen vingerafdrukken laat zien.

Onderhoud van handvaten, kranen en scharnieren

Spoelbak in inox

Spoelbak in graniet

De kraan

Scharnieren, lopers en bewegende delen

Grepen, knoppen

Copyright 2017 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso
Gratis advies aan huis
Vraag een gratis prijsofferte
Gratis Dovy-magazine aanvragen
Inschrijven nieuwsbrief
Zoek een Dovy-winkel
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op ons Youtube-kanaal
Abonneer u op onze RSS-feed
Volg ons op Google Plus