Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
beursactie gratis pottenset oktober 2022

Extra bouwbeurskorting en gratis pottenset

Je nieuwe droomkeuken bestellen was nog nooit zo interessant! Bij jouw bestelling krijg je namelijk 3 toestellen en je werkblad in natuursteen gratis*. Daarnaast geniet je in oktober van een extra bouwbeursactie*. Concreet betekent dat een extra korting* van € 250 en een gratis* pottenset van Demeyere t.w.v. € 368 bovenop de lopende actie.

Bovendien heb je na je bestelling 2 jaar tijd om je keuken te laten plaatsen. Zonder prijsverhoging! Je betaalt trouwens ook geen voorschot.

Waar wacht je nog op?

Laat je droomkeuken uittekenen

Dovy is trotse sponsor van 'Extreme Makeover Vlaanderen'

In dit nieuwe bouw- en verbouwprogramma met James Cooke nemen familie, vrienden, buren en zelfs vrijwilligers het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend. Ook de keukens ondergingen een ware transformatie. Wil je zien hoe Dovy dit heeft aangepakt?

Ontdek de realisaties
EMHE 22_Ieper_NA_HR_37
Klantegetuigenis Aagje Vanwalleghem sfeerfoto

Dovy realiseert de keukendroom van Aagje Van Walleghem

Toen Aagje en haar echtgenoot Dennis een oudere woning kochten, was het duidelijk dat de keuken als eerste werk moest aangepakt worden. Het is de woonruimte waar ze het meest vertoeven. Vooraf hadden ze heel concrete ideeën maar toen ze in een Dovy-toonzaal binnenstapten, kregen ze een overload aan keuze en informatie. Samen met de keukenconsultant kwamen ze tot dit schitterend resultaat waar Aagje echt supertrots op is.

Bekijk de reportage

*Actie geldig van 1/10/2022 tot en met 31/10/2022 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in een van onze toonzalen.