Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Gratis Plaatsing

Deze maand gratis* plaatsing

Na meer dan 43 jaar vakmanschap opent Dovy zijn 38ste toonzaal in Aartselaar! Om dit te vieren biedt Dovy bij bestelling de plaatsingskosten van je keuken gratis* aan.

Daarnaast biedt Dovy deze maand ook nog 2 hoogwaardige keukentoestellen bij bestelling aan met een gecombineerde cataloguswaarde van 2 540. Lees hieronder meer over de toestellen die naadloos en gratis* in je nieuwe en kwalitatieve Dovy-keuken geïntegreerd kunnen worden.

Gratis* vaatwas t.w.v. € 1.100

Daarnaast willen we je ook nog graag verwennen met hoogwaardige keukenapparatuur die je het leven makkelijker maken tijdens en na het koken. Zo ontvang je bij bestelling een gratis* AEG-vaatwas, model FSK64907Z, met een cataloguswaarde van € 1.100. Deze hoogwaardige vaatwasser is voorzien van de nieuwste technologieën en kan naadloos worden geïntegreerd in je gloednieuwe keukenproject, geen zorgen meer over het afwassen van uw borden en bestek.

Actie juni 2023 - gratis AEG-vaatwas
Actie juni 2023 - gratis inductiekookplaat

Gratis* inductiekookplaat t.w.v. € 1.430

Alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog een gratis* inductiekookplaat, model IKB84431FB, met een cataloguswaarde van € 1.430. Deze prachtige toevoeging aan jouw keuken brengt niet alleen een vleugje elegantie, maar ook ongeëvenaarde functionaliteit. Met de geavanceerde technologie van deze kookplaat wordt het bereiden van je favoriete gerechten een moeiteloze culinaire ervaring.

En dat is nog maar het begin! Deze kookplaat wordt naadloos geïntegreerd in je nieuwe keuken, waardoor het geheel een adembenemend en verfijnd uiterlijk krijgt. Met deze hoogwaardige keukentoestellen straalt jouw keuken kwaliteit en stijl uit.

Kom langs en bestel nu je keuken met gratis* plaatsing en deze toestellen, het Dovy-team staat klaar in elk van onze 38 locaties om je te begeleiden bij het realiseren van jouw droomkeuken.

Afspraak maken

Vaderdagactie bij Dovy

Vier Vaderdag in stijl met deze speciale actie bij Dovy Keukens! Als je tussen zaterdag 3 juni en zondag 11 juni 2023 een keuken bestelt, ontvang je een geweldige BBQ-geschenkset. Of je vader nu een ervaren grillmeester is of juist graag nieuwe avonturen in de keuken aangaat, onze BBQ-geschenkset is de ideale aanvulling om de lekkerste gerechten te bereiden, van een stevige grilltang tot handige spatel.

Mis deze unieke actie niet en bezoek jouw dichtstbijzijnde toonzaal of neem contact op met ons team om jouw droomkeuken te bestellen en je vader te verrassen met een geweldige BBQ-geschenkset.

Vaderdagactie 2023 Dovy
Blind Gekocht Keukens

Bekijk de keukens uit 'Blind Gekocht' uitgerust met de nieuwste trends

In het populaire tv-programma 'Blind Gekocht' leggen families het lot om een nieuw huis te kopen, volledig in handen van enkele experts. Ze gaan het avontuur aan om hun aangekochte woning te laten omtoveren met hun budget. Ook in het vijfde seizoen van Blind Gekocht zal Dovy zijn beste vakmanschap laten zien. Verschillende keukenstijlen, doorspekt met de allernieuwste trends worden er voorgesteld.

Naar de realisaties

Haal inspiratie uit 'Ons huis/nieuw huis' voor bouwen en verbouwen

In het nieuw tv-programma “Ons huis/nieuw huis” draait alles rond de strijd tussen een interieurarchitect en een makelaar. Maar altijd in het belang van de kandidaten. Beide specialisten werpen al hun kennis en vaardigheden in de strijd om de kandidaten voor zich te winnen.

Laat je inspireren
Ons huis/nieuw huis keukens
Keukenmodel RAYA Japandi stijl

Dovy lanceert nieuwe trends

In de keukenwereld is Dovy altijd een stapje voor. Onze interieurarchitecten bezochten diverse nationale en internationale meubel- en designbeurzen. Ze kwamen terug met schitterende ideeën, veel inspiratie en waardevolle concepten. In samenspraak met de ontwerpafdeling en de productie werden deze ideeën en concepten verder uitgewerkt. Dat resulteerde in 3 prachtige nieuwe keukenmodellen: de Raya, de Rigata en de Deli. Drie schitterende keukens om als trendsetter volop mee uit te pakken.

Ontdek de nieuwste trends

De keuken van Mathias en Vanessa uit

Ben je fan van 'Familie', dan ben je wellicht al bekend met het personage Mathias. Wist je dat zijn keuken, een van de hoogtepunten van zijn vernieuwde huis, in samenwerking met Dovy Keukens gerealiseerd werd?

Keuken van Mathias bekijken
Keuken Mathias uit Familie

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen.
En je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

*Actie geldig van 01/06/2023 tot en met 30/06/2023 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in een van onze toonzalen.