X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

Realisaties bij klanten

Bea en Luc uit Kalken hun ervaring met Dovy


Terug

Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken

Bea en Luc uit Kalken zijn zeer gelukkig met hun nieuwe keuken. Vroeger was dat wel even anders : ze hadden een kleine smalle keuken en daarnaast een kleine veranda. Het lag dan ook voor de hand dat deze twee plaatsen ineen zouden vloeien tot één grote leefkeuken. Lees hieronder hun ervaring met Dovy.

Direct beslist

Bea was al stiekem met haar moeder gaan ‘shoppen’ en de nieuwe keukenmodellen gaan bekijken. Bij Dovy vond ze onmiddellijk wat ze wou. De dag nadien heeft het gezin er een volledige dag voor uitgetrokken om ook bij andere keukenbouwers langs te gaan. Maar daar vonden ze niet wat ze zochten en hebben ze ook nergens een plan afgegeven. Enkel bij Dovy hebben ze hun plan afgegeven en direct beslist want het model dat ze in de toonzaal zagen, viel onmiddellijk in de smaak.

Zitgedeelte aan kookeiland

Het resultaat van hun zoektocht mag er dan ook zijn. Een hele grote leefkeuken met een prachtig zicht op de tuin. De keuken heeft 1 grote eettafel waar 10 personen makkelijk kunnen aanzitten en daarnaast werd er nog een tweede tafel voorzien met zitgedeelte aan het kookeiland. Dit gedeelte werd door Dovy op maat gemaakt en specifiek ontworpen op vraag van Bea omdat zij niet lang kan rechtstaan en dus neerzit aan het kookeiland om de groenten schoon te maken.
Bea vertelt ons dat deze tafel het meest gebruikt wordt en tevens dienst doet als aperitieftafel, ontbijttafel en tijdens het avondeten met hun drietjes.

Bureau in dezelfde stijl

In de keuken hadden Bea en Luc een ruimte die niet echt benut werd en ze wisten eigenlijk niet zo goed wat ermee aan te vangen. De verkoper van Dovy raadde hen aan om er een handig bureau van te maken, in dezelfde stijl als de keuken. En dat viel bij het koppel meteen in de smaak, want ‘een laptop in de keuken staat toch overal in de weg’ vertelt Bea.
Kijk nu eens wat een mooi geheel deze ruimte geworden is, één met de keuken, handig en netjes. Bea en Luc zijn tevreden met het resultaat.

Grote kastruimtes met ingebouwde frigo

In de keuken bevinden zich grote kastruimtes tot aan het plafond. Veel opbergruimte dus. En ook plaats voor een ingebouwde frigo. ‘Niet zomaar een gewone frigo’ verklapt Bea, ‘dit is een speciale frigo’. Ah zo, een speciale frigo! ‘En wat is daar zo speciaal aan?’ vraag Peter Van Asbroeck zich af tijdens zijn bezoek. Bea laat zien dat het een frigo is met alleen maar drank in, want haar echtgenoot Luc was immers vroeger drankenhandelaar en hij slaat een goed aperitiefje niet af.

Samen klinken dus op een geslaagde keuze voor Dovy Keukens.

Deze realisatie delen op

Pinterest
Facebook

Andere realisaties van Dovy keukens

Moderne keuken

Maarten en Katrijn uit Izegem delen hun ervaring met Dovy

Katrijn en Maarten Declerck uit Izegem hebben hun keuken onlangs volledig vernieuwd. Ze deden dat met Dovy. Die keuze hebben ze zich nog geen seconde ...

Lees meer..

Keuken Ingeborg Sergeant

Ingeborg Sergeant uit Brugge deelt haar ervaring met Dovy

In een mooie, groene omgeving in het Brugse, bevindt zich de woning en het yogacentrum van televisiegezicht Ingeborg Sergeant. Dovy plaatste er twee ...

Lees meer..

Copyright 2018 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso
Gratis advies aan huis
Vraag een gratis prijsofferte
Gratis Dovy-magazine aanvragen
Inschrijven nieuwsbrief
Zoek een Dovy-winkel
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op ons Youtube-kanaal
Abonneer u op onze RSS-feed
Volg ons op Google Plus