Vakantiehuis for Life

Win een verblijf voor 5 personen in een gezellig vakantiehuis in Durbuy

Op maandag 11 juli start bij VTM het nieuwe seizoen van Vakantiehuis for Life. In dit tv-programma staan vijf duo’s voor een uitdagende opdracht: ze moeten een pittoreske chalet in de Ardennen restaureren én een groot deel van hun materiaal verdienen met survival-opdrachten in de nabijgelegen natuur. Als trotse partner mocht Dovy de 5 vakantiehuizen van een oerdegelijke keuken voorzien.

Maar er is meer! Dankzij onze samenwerking met Les Jardins de Durbuy maak je kans op een verblijf voor 5 personen in een gezellig vakantiehuis in Durbuy.

Neem deel aan de wedstrijd

Onze toonzalen blijven open tijdens het bouwverlof

Ben je op zoek naar inspiratie voor je droomkeuken? Kom dan zeker eens langs in één van onze toonzalen. Wij blijven open tijdens het bouwverlof.

Dovy realiseert de keukendroom van Aagje Van Walleghem

Toen Aagje en haar echtgenoot Dennis een oudere woning kochten, was het duidelijk dat de keuken als eerste werk moest aangepakt worden. Het is de woonruimte waar ze het meest vertoeven. Vooraf hadden ze heel concrete ideeën maar toen ze in een Dovy-toonzaal binnenstapten, kregen ze een overload aan keuze en informatie. Samen met de keukenconsultant kwamen ze tot dit schitterend resultaat waar Aagje echt supertrots op is.

Lees meer
Klantegetuigenis Aagje Vanwalleghem sfeerfoto
DOVY WAREGEM AUG 2019197640_Dovy_Crop.jpg

Je toekomstige keuken in Virtual Reality

Dovy laat je kennismaken met je nieuwe keuken in virtuele realiteit. Bedenk eens hoe sensationeel het zou zijn om je toekomstige nieuwe keuken praktisch te kunnen voelen en aanraken. De structuur van de kastdeuren en het werkblad is zo gedetailleerd weergegeven in 3D dat het lijkt alsof je werkelijk in je nieuwe keuken bevindt.

*Actie geldig van 1/8/2022 tot en met 31/8/2022 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in één van onze toonzalen.