X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Toestellen

Dampkap

Terug

dampkap

Koken met een ideale afzuigkap

Types dampkappen

Om slechte geurtjes en condensatie tegen te gaan is koken met een dampkap zeker aan te raden. Net zoals een oven, een koelkast of een kookplaat, bestaan er verschillende types dampkappen met verschillende looks, sterktes en soorten luchtafvoer. Zo bestaan er dampkappen met een luchtafvoer naar buiten (meest gebruikt), of dampkappen met recirculatie. Deze laatste zuigt de dampen op en stuurt deze de ruimte terug in, nadat de vetten en geuren gefilterd worden door het systeem. Dit type is ideaal voor kookeilanden of keukenruimtes waar geen luchtafvoer voorzien is.

Hoe een dampkap kiezen

In eerste instantie moet u de technische kant bekijken. Is er een luchtafvoer? Heb ik plaats voor een dampkap of moet deze in de kookplaat voorzien worden? In het eerste geval kan u alle kanten uit. In het tweede geval kan u kiezen voor een dampkap met een recirculatie systeem. Deze is wat duurder, maar heel praktisch.

Andere vragen dat u uzelf kan stellen zijn: Welke stijl wil ik creëren, modern of landelijk? Strak? Ingewerkt of met een schouw? Hoeveel geluid mag hij maken of hoe sterk moet hij zijn?

Uiteraard staat ons team van verkopers klaar om u de geschikte oplossing aan te bieden. Contacteer ons voor meer informatie.

Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso