X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord
Toestellen

Oven en microgolfoven

Terug

Oven en microgolfoven

 
Een oven is tegenwoordig niet meer weg te denken in de hedendaagse keuken. U maakt er een lekkere ovenschotel mee, bakt een cake, pizza, koeken, of braadt er een lekker stuk vlees in. Welke types ovens bestaan er en welke opties zijn absoluut een must? We onderscheiden twee soorten ovens.

Inbouwovens

Verwerk uw oven in uw keukenkast op de gewenste hoogte voor een ergonomisch gebruiksgemak. Inbouwovens zitten mooi verwerkt in uw moderne keuken of landelijke keuken.

Fornuizen

Een fornuis bestaat uit zowel een oven als een kookplaat op inductie, vitrokeramisch, of op gas. Een fornuis zet u op de grond en kan verwerkt worden onder uw keukenblad.

Types ovens en hun functies

Combi ovens

Een combi oven is een oven met microgolfoven functie. Zo kan u snel een gerecht opwarmen of een ovenschotel bereiden.

Ovens met pyrolyse

Ovens met pyrolyse zijn zelfreinigend. Gedaan met schrobben dus! Pyrolyse klinkt alsof het een complex proces is, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Bakresten en vetten worden opgewarmd tot 500°C waardoor ze verkoold worden. De verkoolde bakresten kan u snel en eenvoudig opvegen.

Stoomovens

Geef een extra dimensie aan het koken met stoom! Naast de gebruikelijke opties van een oven kan u als extra stoom gaan toevoegen. Extra vocht biedt een meerwaarde aan de smaak, textuur en kleur, mét behoud van dat krokante korstje.

Merken

Dovy verdeelt in principe alle merken. Denk maar aan AEG, Miele, SMEG, Bosch, Zanussi, Boretti, ...

Onderhoudstips voor uw oven

Denk aan de hygiëne en onderhoud uw oven. Lees onze onderhoudstips.

Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2018 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso