Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

WIN een MultiCooker van KitchenAid


De Multicooker van Kitchenaid is een veelzijdig apparaat met 12 programmeerbare functies en automatische warmhoudfunctie. Hij bereidt hele maaltijden tot in de puntjes en op uw tempo. Zoek de nodige ingrediënten uit en de multicooker doet de rest van het werk. Hij kan schroeien, sauteren, sudderen, koken, stomen en langzaam garen. Hij heeft ook speciale functies voor rijst, soep, risotto, pilaf, pap, bakken en yoghurt en houdt de maaltijden op de ideale temperatuur, tot wel 24 uur lang! Met de precieze temperatuurregeling van 35°C tot 230°C kun je de temperatuur constant controleren. Een heel handig toestel! Neem deel aan de wedstrijd en misschien staat er binnenkort wel een Multicooker bij jou thuis op het aanrecht!

Neem hier deel:


Wedstrijdvraag * :
De Multicooker heeft een precieze temperatuurregeling vanaf 35°C. Wat is de maximale temperatuur van de Multicooker?
 
 
 
 
Schiftingsvraag * :
Hoeveel antwoorden op de wedstrijdvraag zal Dovy Keukens ontvangen hebben van 22/5/2017 t.e.m. 4/6/2017?
Ja, schrijf mij in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


* Verplicht in te vullen veld.


Keukens Dovy N.V. (Industrieweg 5, 8800 Roeselare, BTW BE 0428.003.392, RPR Gent – afdeling Kortrijk, tel.: 051/26.04.10, fax: 051/22.12.89, mail: info@dovy.be) is houder van het gegevensbestand met als doel u te informeren in verband met marketingacties. Volgens de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens hebt u het recht om deze gegevens kosteloos te doen verbeteren, te doen verwijderen, de aanwending ervan in sommige gevallen te verbieden en om u zonder enige motivering te verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing. U kan zich hiervoor schriftelijk wenden tot Keukens Dovy N.V. Het bestand wordt niet aan derden doorgegeven.


Copyright 2017 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso
Gratis advies aan huis
Vraag een gratis prijsofferte
Gratis Dovy-magazine aanvragen
Inschrijven nieuwsbrief
Zoek een Dovy-winkel
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op ons Youtube-kanaal
Abonneer u op onze RSS-feed
Volg ons op Google Plus