X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord
Eerstvolgende bedrijfsbezoek: donderdag 15 november
donderdag 29 november
vrijdag 7 december
donderdag 13 december


Schrijf u in voor een bedrijfsbezoek!

Sommige keukenwinkels kopen zeer goedkope standaardkeukens in het buitenland en verkopen die hier door aan woekerprijzen. Opgelet dus voor keukens in melamine die verkocht worden aan dezelfde prijs als een keuken in laminaat!
 

Wil je weten wat een échte maatkeuken is? Maak dan gebruik van de nieuwe en unieke mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de fabriek van Dovy Keukens en ontdek zélf hoe dé Belgische maatkeuken gemaakt wordt:
 

- op úw maat en volgens úw stijl

- met de beste materialen

- en... aan een heel scherpe prijs!
 

Benieuwd hoe we in Roeselare, met een hoogtechnologisch machinepark en met veel ambacht, 4400 échte maatkeukens per jaar maken? Schrijf u dan in voor één van de bedrijfsrondleidingen in de fabriek van Dovy keukens in Roeselare. De rondleidingen starten om 10u stipt en eindigen rond 12u30. Vooraf inschrijven is verplicht en kan enkel in een Dovy-toonzaal bij u in de buurt!Contacteer mij voor
een gratis prijsofferte

Lees meer
Copyright 2018 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso