X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord
Eerstvolgende bedrijfsbezoek: vrijdag 1 februari
maandag 11 februari
maandag 25 februari
dinsdag 5 maart
vrijdag 15 maart
donderdag 21 maart
vrijdag 29 maart
maandag 8 april
vrijdag 26 april
vrijdag 3 mei
maandag 13 mei
donderdag 23 mei
dinsdag 4 juni


Schrijf u in voor een bedrijfsbezoek!

Sommige keukenwinkels kopen zeer goedkope standaardkeukens in het buitenland en verkopen die hier door aan woekerprijzen. Opgelet dus voor keukens in melamine die verkocht worden aan dezelfde prijs als een keuken in laminaat!
 

Wil je weten wat een échte maatkeuken is? Maak dan gebruik van de nieuwe en unieke mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de fabriek van Dovy Keukens en ontdek zélf hoe dé Belgische maatkeuken gemaakt wordt:
 

- op úw maat en volgens úw stijl

- met de beste materialen

- en... aan een heel scherpe prijs!
 

Benieuwd hoe we in Roeselare, met een hoogtechnologisch machinepark en met veel ambacht, 4400 échte maatkeukens per jaar maken? Schrijf u dan in voor één van de bedrijfsrondleidingen in de fabriek van Dovy keukens in Roeselare. De rondleidingen starten om 10u stipt en eindigen rond 12u30. Vooraf inschrijven is verplicht en kan enkel in een Dovy-toonzaal bij u in de buurt!Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso