X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Eerstvolgende bedrijfsbezoek: woensdag 2 oktober
maandag 14 oktober
donderdag 31 oktober
donderdag 7 november
vrijdag 15 november
vrijdag 29 november
maandag 2 december
dinsdag 10 december
vrijdag 20 december


Schrijf u in voor een bedrijfsbezoek!

Sommige keukenwinkels kopen zeer goedkope standaardkeukens in het buitenland en verkopen die hier door aan woekerprijzen. Opgelet dus voor keukens in melamine die verkocht worden aan dezelfde prijs als een keuken in laminaat!
 

Wil je weten wat een échte maatkeuken is? Maak dan gebruik van de nieuwe en unieke mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de fabriek van Dovy Keukens en ontdek zélf hoe dé Belgische maatkeuken gemaakt wordt:
 

- op úw maat en volgens úw stijl

- met de beste materialen

- en... aan een heel scherpe prijs!
 

Benieuwd hoe we in Roeselare, met een hoogtechnologisch machinepark en met veel ambacht, 4700 échte maatkeukens per jaar maken? Schrijf u dan in voor één van de bedrijfsrondleidingen in de fabriek van Dovy keukens in Roeselare. De rondleidingen starten om 10u stipt en eindigen rond 12u30.
 

Individuele bezoeken (max. 4 personen per inschrijving): past één van de bovenstaande data in uw agenda? Perfect, reserveer uw fabrieksbezoek in een Dovy-toonzaal bij u in de buurt of stuur ons een bericht via dit contactformulier (vermeld uw gewenste datum in de opmerkingen).
 

Groepen (max. 35 personen): bovenstaande data zijn niet van toepassing voor groepsbezoeken. Stuur een bericht naar dit e-mailadres en wij bezorgen u enkele mogelijke data om onze fabriek te komen bezoeken.Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso