Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Klantengetuigenis landelijke keuken

Tips en tricks voor in de keuken

Hoe kun je zoveel mogelijk uit je nieuwe keuken halen? We geven je enkele tips om je nieuwe keuken beter af te stemmen op jouw wensen en behoeften.

Horizon Plus deuren

5 tips voor maximale opbergruimte in een kleine keuken

We wonen steeds kleiner maar willen toch een grote keuken met een volledige kastenwand en een ruim kookeiland. Dat lukt niet in elke ruimte. Hoe kan je zoveel mogelijk plaats besparen om zoveel mogelijk opbergruimte te behouden?

Meer lezen
Vakantiehuis 4 Life Junior en Laura_Chalet - overzicht keuken vakantiehuis

Inspiratie voor kleine keukens

Naast moderne keukens op maat maakt Dovy ook keukens voor kleine ruimtes. Is jouw kleine u-keuken, kleine parallel keuken of kleine vierkante keuken toe aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs! Je vindt er alle stijlen, kleuren en modellen, specifiek op maat van kleine smalle keukens. We geven je alvast inspiratie hoe je uit een beperkte ruimte het maximum kan halen.

Meer lezen
Klantgetuigenis Peters - overzicht

10 tips om te besparen op energie in je keuken

De keuken is één van de grootste energieverslinders in onze woning. Denk maar aan dagelijks koffiezetten, bakken en braden, koken en mixen, koelen en vriezen, afwassen, de damp afzuigen en je werkplek goed verlichten... Daarom is het verstandig om zuinig om te springen met energie. We hebben alvast 10 tips verzameld om energie te besparen in je keuken.

Meer lezen
Onderhoud inductieplaat of vitrokeramische kookplaat

Een geslaagde lenteschoonmaak in de keuken met deze 10 tips

Keuken grondig schoonmaken? Vergeet volgende zaken niet om een gevoel van rust en frisheid te creëren.

Meer lezen