https://storage.googleapis.com/dovykeukens-website/images/kwaliteit.2e16d0ba.fill-600x480-c100_wd854Ap.jpg

Kwaliteit

Een Dovy-keuken is een stevige keuken, oerdegelijk en gemaakt met de beste materialen, van de constructie tot het deurpaneel, van de binnen- tot de buitenkant. Het is een keuken waar je jarenlang plezier aan zal beleven.

Meer lezen
https://storage.googleapis.com/dovykeukens-website/images/gebruiksgemak.2e16d0ba.fill-600x480-c100_btjIezp.jpg

Gebruiksgemak

Een nieuwe keuken is een behoorlijke investering. Daarom ga je best niet over één nacht ijs. Een keuken moet meer zijn dan mooi alleen. Ook bij het praktische gebruiksgemak, de opbergruimte en ergonomie sta je best even stil. Lees onderstaande tips zodat je je keukenproject goed kan voorbereiden en achteraf geen spijt krijgt.

Meer lezen
https://storage.googleapis.com/dovykeukens-website/images/werkbladen.2e16d0ba.fill-600x480-c100_uVrZI9J.jpg

Werkbladen

Het werkblad wordt dagelijks gebruikt en is dus veelvuldig blootgesteld aan krassen, harde materialen, vlekken, hitte, slijtage, vocht, stoten, zuren, vetten, oliën,... Maak daarom vooraf een goede keuze, want elk materiaal heeft zijn eigen karakteristieken. Wat een goed werkblad is voor de ene, is misschien minder van toepassing voor iemand anders. Kies daarom het werkblad dat het best beantwoordt aan je eisen en behoeftes.

Meer lezen
https://storage.googleapis.com/dovykeukens-website/images/kastdeuren.2e16d0ba.fill-600x480-c100_AxOkRqC.jpg

Kastdeuren

Kastdeuren zijn er in vele materialen en uitvoeringen, mat of blinkend, met een rustieke of moderne uitstraling. Zo kan je kiezen voor laminaat, kerngekleurd frontlaminaat of gelakte keukendeuren. Hou je meer van een rustieke sfeer in de keuken? Kies dan voor kastdeuren in fineer hout of massief hout. Of wens je indruk te maken op je gasten met een glanzende keuken? Dan zijn kastdeuren in blinkend kerngekleurd frontlaminaat, glas of hoogglanslak een mooi alternatief!

Meer lezen
https://storage.googleapis.com/dovykeukens-website/images/toestellen.2e16d0ba.fill-600x480-c100_ioBxuVe.jpg

Toestellen

Energiebronnen zijn niet onuitputtelijk en worden steeds schaarser. Daarom is het belangrijk dat we zuinig omspringen met energie. Dat we de manier van produceren en verbruiken veranderen en ombuigen tot een energie die groener, slimmer en zuiniger is. Elke dag opnieuw. Hieronder vind je enkele tips om spaarzaam om te gaan met de energie van je keukentoestellen zonder aan leefcomfort in te boeten.

Meer lezen
https://storage.googleapis.com/dovykeukens-website/images/shutterstock_736138987x.2e16d0ba.fill-600x480-c100_elgm4hk.jpg

Onderhoudstips

Hoe je je keuken schoon en netjes houdt, hangt niet alleen af van de gebruikte materialen, maar ook van de bekleding en de afwerking. Kastdeuren en werkbladen vragen bijvoorbeeld om een andere reiniging dan handvaten en keukentoestellen. Hieronder schreven we enkele onderhoudstips voor je uit. Zo geniet je levenslang van je droomkeuken!

Meer lezen