Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenadvies: kastdeuren

Kies de juiste kastdeuren

Kastdeuren, of keukenkastfronten, zijn er in vele materialen en uitvoeringen, mat of blinkend, met een rustieke of moderne uitstraling. Zo kan je kiezen voor laminaat, kerngekleurd frontlaminaat of gelakte keukendeuren. Hou je meer van een rustieke sfeer in de keuken? Kies dan voor kastdeuren in fineer hout of massief hout. Of wens je indruk te maken op je gasten met een glanzende keuken? Dan zijn kastdeuren in blinkend kerngekleurd frontlaminaat, glas of hoogglanslak een mooi alternatief!

Kastdeuren in laminaat

Kastdeuren in laminaat

Een Dovy-keuken kan tegen een stootje dankzij de verstevigende laminaatlaag die op elke plank of kastdeur gekleefd wordt.

Meer lezen
Kerngekleurd frontlaminaat

Kastdeuren in kerngekleurd frontlaminaat

Hou je van een strakke en moderne keuken? Dan kan je kiezen voor kerngekleurd frontlaminaat. Omdat de kern van de meubelplank meegekleurd is in dezelfde kleur als het laminaat, valt het donkere lijntje niet op.

Meer lezen
Kastdeuren in blinkend kerngekleurd frontlaminaat

Kastdeuren in blinkend kerngekleurd frontlaminaat

Tegenwoordig merken we dat glanzende keukens erg in trek zijn. Wegens groot succes biedt Dovy nu ook een glanzende uitvoering aan van het kerngekleurd frontlaminaat.

Meer lezen
Kastdeuren in glas

Kastdeuren in glas

Ook keukens in glas kunnen we niet meer wegdenken uit het assortiment. Steeds meer en meer klanten kiezen voor een keuken in glas. In combinatie met een werkblad in inox krijg je letterlijk een schitterende keuken.

Meer lezen
Kastdeuren in lak

Kastdeuren in lak

Hou je van een mooi gelakte houten kastdeur in mat lak of hooglanslak? We raden aan om deze keukens zeker in één van onze toonzalen te bewonderen.

Meer lezen
Kastdeuren in hoogglanslak

Kastdeuren in hoogglanslak

Wie houdt van een glanzende keuken kan naast een keuken in glas of een keuken in blinkend kerngekleurd frontlaminaat ook kiezen voor een keuken in hoogglanslak.

Meer lezen
Landelijke keuken in eikfineer met modern comfort - getuigenis Pepermans

Kastdeuren in fineer hout

Bij een keuken of kastdeuren met afwerking in fineer zijn de fronten en/of kasten bedenkt met een laagje echt hout. Op die manier creëer je een keuken die lijkt op een massief houten keuken, maar het in de kern niet is.

Meer lezen
Kastdeuren in massief hout

Kastdeuren in massief hout

Hout is een natuurproduct dat onder invloed van verschillende factoren, zoals warmte en luchtvochtigheid, kan uitzetten en krimpen. Dit kan enkele scheurtjes met zich meebrengen, wat een bepaalde authenticiteit uitstraalt.

Meer lezen
Gepersonaliseerde keukenkasten met fotoprint

Kastdeuren met fotoprint

Voor een unieke keuken kun je die favoriete foto en / of herinnering op de kastdeuren van je keuken laten bedrukken. Het zal de belangrijkste blikvanger in uw keuken zijn.

Meer lezen