Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Garantie op keukenkasten

Dovy kiest voor de afwerking van zijn keukenkasten steeds voor de beste kwaliteit en daarom krijg je 10 jaar garantie op de kasten van je nieuwe keuken.

Bij Dovy krijg je 10 jaar échte garantie* op je keukenkasten.

Wij rekenen :

  • GEEN leveringskosten
  • GEEN loonkosten
  • GEEN verzendingskosten
  • GEEN verplaatsingskosten
  • GEEN dervingskosten**

Doe zelf de vergelijkende test wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken.

*Vallen evenwel niet onder garantie (deze lijst is niet-limitatief): het verkleuren van hout, textiel, vezelstoffen en leder, het “werken” van hout voor zover dit “werken” vanuit technisch oogpunt niet te voorkomen is of volgens de gebruiken in de meubelsector algemeen aanvaard wordt of eigen is aan de gebruikte materialen.
Dovy kan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor de schade die het gevolg is van een gebrekkig of onzorgvuldig gebruik of onderhoud ervan.
Evenmin kan Dovy aansprakelijk gesteld worden voor schade die het gevolg is van een externe oorzaak, normale slijtage, materiaal geleverd door de klant of een derde of een interventie door de klant of een derde. Evenmin kan Dovy aansprakelijk gesteld worden voor indirect veroorzaakte schade van welke aard ook. Een eventuele commerciële waarborg laat de rechten krachtens de wettelijke waarborg van conformiteit van goederen onverlet.

**Dervingskosten : in de meeste gevallen wordt er vanaf een bepaalde periode een gebruiksderving aangerekend a rato van een bepaald percentage van de verkoopwaarde van het desbetreffende onderdeel. Dat wil zeggen dat je na enkele jaren toch nog een kost moet betalen voor een onderdeel dat in garantie is. Bij Dovy betaal je nooit voor keukenonderdelen in garantie!

Garantie op keukentoestellen

De wet bepaalt dat de klant 2 jaar garantie krijgt op elektrische toestellen. Bij Dovy gaan we nog een stapje verder en doen we ons uiterste best om een langere garantieperiode te bieden op elektrische keukentoestellen van bepaalde merken (je keukenconsultant kan je hierover inlichten).

Bij Dovy kan je op die merken namelijk 5 jaar garantie krijgen! Die extra service hebben wij bedongen bij onze leveranciers om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heb je toch een probleem met je keukentoestel? Neem dan contact op met één van de volgende leveranciers:

Samsung

02 / 201 24 18
Boek een technieker online

AEG / Zanussi / Electrolux

02 / 716 24 44
[email protected]
Boek een technieker online

Falcon

09 / 228 14 84
[email protected]

Siemens

02 / 475 70 02
[email protected]

Grohe

02 / 899 30 77

Dienst na verkoop

Heb je een vraag of opmerking omtrent je Dovy-kasten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze dienst na verkoop. Je kan het serviceteam van Dovy telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het telefoonnummer 051 260 402 of via ons contactformulier. Neem steeds je klantennummer (vermeld op de factuur) bij de hand voor een vlotte service.

Contacteer ons nu

Dienst na verkoop

Onderhoudstips voor je keuken

Weet je niet goed hoe je jouw keuken goed kunt onderhouden? Wij hebben een paar onderhoudstips voor jou neergeschreven. Zo kun je heel je leven genieten van je droomkeuken!

Koop je nieuwe keuken met een gerust hart

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kijk alvast eens naar onze moderne keukens en landelijke keukens of bezoek één van onze toonzalen in je buurt.