Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen.
En je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

Win uw keuken

Wedstrijd: win* uw keuken

In februari organiseert Dovy een fantastische wedstrijd waarbij je je eigen keuken kan winnen. Hoe gaat dat in zijn werk? Iedereen die zijn nieuwe Dovy-keuken bestelt in de maand februari, neemt automatisch deel aan deze wedstrijd. Je maakt dan kans om je eigen keuken terug te winnen en we komen hem nog bij jou plaatsen ook. Maar wat meer is: in elke Dovy-toonzaal is er één keuken te winnen. Dovy heeft inmiddels 36 toonzalen in België. Dat kan al tellen!

Extra winactie: win* een kokendwaterkraan van Quooker (t.w.v. € 1.495)

Met een kokendwaterkraan heb je in een handomdraai kokend water voor een lekker kopje thee of breng je rijst, pasta en aardappelen snel aan de kook. Loop jij warm voor een kokendwaterkraan? Bestel dan je droomkeuken in februari en wie weet win* jij wel een fantastische keukenkraan van Quooker t.w.v. € 1.495.

win wedstrijd quooker kokendwaterkraan
keukenfestival februari maart 2023

Kom naar het Keukenfestival in je buurt

Dovy haalt het beursgevoel naar de toonzalen. Wat betekent dit voor jou? Tijdens enkele weekends in februari en maart kan je in onze toonzalen terecht voor een unieke totaalbeleving. Kies dus een toonzaal in je buurt en kom de nieuwste keukentrends bewonderen. Bovendien kan je er ook kennismaken met lokale handelaars die je kunnen helpen bij het inrichten van je interieur, of die je laten proeven van lokale lekkernijen.

Deelnemende toonzalen

Dovy lanceert nieuwe trends

In de keukenwereld is Dovy altijd een stapje voor. Onze interieurarchitecten bezochten diverse nationale en internationale meubel- en designbeurzen. Ze kwamen terug met schitterende ideeën, veel inspiratie en waardevolle concepten. In samenspraak met de ontwerpafdeling en de productie werden deze ideeën en concepten verder uitgewerkt. Dat resulteerde in 3 prachtige nieuwe keukenmodellen: de Raya, de Rigata en de Deli. Drie schitterende keukens om als trendsetter volop mee uit te pakken.

Ontdek de nieuwste trends
Keukenmodel Deli Misterio Gold
actie aeg januari 2023

Exclusieve AEG-actie: 3 gratis* deksels met stoomventilatie

Als je in februari een nieuwe keuken bestelt en kiest voor een AEG-kookplaat met ingewerkte afzuiging, dan krijg je 3 gratis* deksels met stoomventilatie ter waarde van 164 euro. Deze zorgen voor nog minder dampen in jouw toekomstige droomkeuken.

* De actie is geldig op de 4 combohob kookplaten van AEG.

*Actie geldig van 01/02/2023 tot en met 28/02/2023 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in een van onze toonzalen.