Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keuken promotie Dovy beursactie 2023 september

Deze maand beursactie bij Dovy

Droom je van een nieuwe keuken? Deze droom wordt nu werkelijkheid én extra voordelig! Ontvang een uitzonderlijke korting van 20% op kastdeuren, werkblad en keukentoestellen bij je bestelling.

Bovendien maak je kans op een kortingsbon ter waarde van € 1.500 met een kans van 1 op 45.

En het mooiste? Er is geen voorschot vereist en je prijs blijft vast voor 2 jaar zonder extra kosten. Waarom nog langer wachten?

Exclusieve korting als Dovy-klant op keukentoestellen

Door de nauwe samenwerking met AEG, Miele & Zanussi geniet je als Dovy-klant van absolute topdeals en van extra kortingen op tal van kwalitatieve toestellen.

Exclusieve korting op toestellen bij Dovy
keuken dagelijkse kost jeroen meus vrt vrt1

De nieuwe keuken uit Dagelijkse kost

Het veertiende seizoen van Dagelijkse kost introduceert niet alleen heerlijke nieuwe recepten, maar ook een splinternieuwe keuken voor Jeroen. Deze keer is de keuken voorzien van houttinten, zwarte accenten, een ruim keukeneiland en een werkhoogte die aangepast is aan Jeroen’s lichaamslengte. Deze keuken werd, net als alle andere keukens, op maat gemaakt volgens de wensen van Jeroen zelf.

Meer over de keuken van Jeroen

Keukenrealisaties uit Extreme Makeover

Raak geïnspireerd door de keukentransformaties uit het programma Extreme Makeover, een tv-programma waar familie, vrienden, buren en zelfs vrijwilligers helpen renoveren bij een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend.

Wil je zien hoe Dovy dit aanpakte? Extreme Makeover Vlaanderen is vanaf donderdag 7 september te zien op Play4 of in de app van GoPlay.

Alle realisaties op een rij
Dovy Keukens Extreme Makeover
snel makkelijk lekker njam

Snel, Makkelijk & Lekker met njam! en Dovy

Dovy is trotse partner van de reeks 'Snel, Makkelijk en Lekker', een tv-programma dat de kijkers negen weken lang inspireert met makkelijke gerechten zoals een snelle pasta met groenten-gehaktballetjes. Tien getalenteerde chefs van njam! presenteren je tal van gerechten in een Dovy-keuken.

Kijk en raad mee waar deze keuken zich bevindt en wie weet win jij wel een luxe keukenrobot t.w.v. € 480.

Ik neem deel

Dovy lanceert nieuwe trends

In de keukenwereld is Dovy altijd een stapje voor. Onze interieurarchitecten bezochten diverse nationale en internationale meubel- en designbeurzen. Ze kwamen terug met schitterende ideeën, veel inspiratie en waardevolle concepten. In samenspraak met de ontwerpafdeling en de productie werden deze ideeën en concepten verder uitgewerkt. Dat resulteerde in 3 prachtige nieuwe keukenmodellen: de Raya, de Rigata en de Deli. Drie schitterende keukens om als trendsetter volop mee uit te pakken.

Ontdek de nieuwste trends
Keukenmodel RAYA Japandi stijl
AEG najaarspromo 2023

Krijg tot € 770 cadeau* bij bestelling van AEG-toestellen

Deze maand geniet je van een reeks cadeaus bij bestelling van deelnemende AEG-toestellen. Registreer je bestelde toestellen op aeg.be en ontvang tot € 770* in AEG-geschenken.

Meer uitleg over de actie

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen.
En je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

*Actie geldig van 01/09/2023 tot en met 30/09/2023 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Raadpleeg de voorwaarden in een van onze toonzalen.