Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen.
En je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

Win uw keuken

Wedstrijd: win* uw keuken

Deze maand organiseert Dovy een fantastische wedstrijd waarbij je je eigen keuken kan winnen. Hoe gaat dat in zijn werk? Iedereen die deze maand zijn nieuwe Dovy-keuken bestelt, neemt automatisch deel aan deze wedstrijd. Je maakt dan kans om je eigen keuken terug te winnen en we komen hem nog bij jou plaatsen ook. Maar wat meer is: in elke Dovy-toonzaal is er één keuken te winnen. Dovy heeft inmiddels 36 toonzalen in België. Dat kan al tellen!

Kookdemo's van AEG in jouw Dovytoonzaal

Kies een toonzaal in je buurt waar een kookdemo van AEG plaatsvindt en kom de nieuwste keukentrends bewonderen terwijl je de apparaten van AEG in actie ziet.

Overzicht toonzalen
Kookdemo AEG
Keukenmodel Deli Misterio Gold

Dovy lanceert nieuwe trends

In de keukenwereld is Dovy altijd een stapje voor. Onze interieurarchitecten bezochten diverse nationale en internationale meubel- en designbeurzen. Ze kwamen terug met schitterende ideeën, veel inspiratie en waardevolle concepten. In samenspraak met de ontwerpafdeling en de productie werden deze ideeën en concepten verder uitgewerkt. Dat resulteerde in 3 prachtige nieuwe keukenmodellen: de Raya, de Rigata en de Deli. Drie schitterende keukens om als trendsetter volop mee uit te pakken.

Ontdek de nieuwste trends

Exclusieve korting op uw Quooker systeem

Heb je jouw droomkeuken gevonden en wil je deze uitrusten met een slimme toestellen? Krijg tijdelijk -€150, -€200 of -€300, afhankelijk van je keuze, korting* op een systeem van Quooker. Water besparen en filteren was nog nooit zo makkelijk, je hebt er zelfs geen warmteleiding meer voor nodig in de keuken.

Deze actie is niet cumuleerbaar en kan slechts eenmaal per klant worden toegepast.

Quooker extra korting - actie Vlaanderen
Actie AEG

Exclusieve AEG-lentepromotie

Deze maand geniet je ook van volgende exclusieve AEG-promoties:

- Bij aankoop van een SteamPro oven, ontvangen de consumenten cadeaus t.w.v. €300: een vacuummachine, een cooking club sessie voor twee personen en een kookboek.

- Bij aankoop van een TotalFlex of FlexiBridge® inductiekookplaat, ontvangen de consumenten een Himalaya zoutsteen met frame t.w.v. €159.

- Bij aankoop van een ComboHob kookplaat met afzuiging, ontvangen de consumenten drie deksels met stoomventilatie t.w.v. €168.

Meer informatie

*Actie geldig van 01/02/2023 tot en met 31/03/2023 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in een van onze toonzalen.