Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Beursactie bij Dovy

Nog
  • 12dagen
  • 12uren
  • 12minuten
  • 12seconden
online afspraak Ik maak een afspraak

Beursactie bij Dovy

Droom je van een nieuwe keuken? Deze droom wordt nu werkelijkheid én extra voordelig!

In deze periode van bouwbeurzen bieden we je een korting aan van maar liefst 20% op kasten, op werkbladen EN OOK op de inbouwtoestellen. Wie vroeg beslist krijgt tot en met 29 februari een extra korting van 20% op de plaatsing van de keuken*.

Beursactie bij Dovy + plaatsing
Beursactie bij Dovy

40 keukens te winnen

Naast het voordeel op je keuken kan je bij bestelling ook nog eens kans om je bestelde keuken terug te winnen. Er zijn maar liefst 40 keukens te winnen, 1 in iedere toonzaal.

Behoor jij weldra tot een van de gelukkigen?

Meer info

Gratis pottenset bij bestelling

De kers op de taart: naast deze voordelige actie ontvang je bij bestelling ook nog eens een extra pottenset. Registreer je en claim jouw gratis pottenset van het merk Demeyere bij bestelling.

Ik registreer
Pottenset Demeyere
raya-nl

Dovy is verkozen tot Beste Keukenmerk van het Jaar 2024

Uit een onderzoek van meer dan 500 mensen die hun keuken bestelden of geïnteresseerd zijn in een keuken komt Dovy als beste uit de test. Wij zijn trots op de titel 'gekozen merk van het jaar 2024', een bewijs van onze kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten.

Lees meer over de erkenning

Exclusieve korting op keukentoestellen als Dovy-klant

Door de nauwe samenwerking met Zanussi, AEG, Electrolux en Quooker geniet je als Dovy-klant van absolute topdeals en van extra kortingen op tal van kwalitatieve toestellen.

Maak een afspraak
Kookdemo AEG
Loic op bezoek bij dovy

Loïcs ontdekkingstocht door de Dovy-fabriek

Loïc Van Impe ken je ongetwijfeld als een dynamische foodvlogger, -blogger en als bekend tv-gezicht in onder meer “Zot van koken”. Onlangs bracht hij een bezoek aan de Dovy-fabriek in Roeselare. Zijn komst bleef niet onopgemerkt. Hij snorde met een step door de fabriek en gaf uitleg en commentaar. Helemaal in zijn eigen stijl, zoals we dat van hem gewoon zijn. Zijn verkenningstocht werd vastgelegd in een ludiek videofilmpje.

Bekijk de video

De nieuwe keuken uit Dagelijkse kost

Het veertiende seizoen van Dagelijkse kost introduceert niet alleen heerlijke nieuwe recepten, maar ook een splinternieuwe keuken voor Jeroen. Deze keer is de keuken voorzien van houttinten, zwarte accenten, een ruim keukeneiland en een werkhoogte die aangepast is aan Jeroen’s lichaamslengte. Deze keuken werd, net als alle andere keukens, op maat gemaakt volgens de wensen van Jeroen zelf.

Alles over de keuken
dagelijkse kost
Keukenmodel Toronto frontlaminaat - Dovy Turnhout

Ken jij de keukentrends van 2024?

2024 transformeert de keuken tot een essentiële leefruimte die natuur, comfort en stijl combineert. De trends benadrukken aardetinten en natuurlijke materialen, met een focus op functionaliteit en elegante vormgeving. De hybride keuken, multifunctioneel en stijlvol, wordt een centraal punt in het huis. In samenspraak met de ontwerpafdeling en de productie werden deze trends verder uitgewerkt om als trendsetter volop mee uit te pakken.

Bekijk alle trends van 2024 in detail

Steelstofzuiger cadeau bij inbouwproducten van Samsung

De Bespoke Jet™ Plus Woody Green steelstofzuiger is er voor iedereen die zijn persoonlijke stijl graag tot in de puntjes doorvoert. Van de keuken tot de woonkamer. Hij maakt elke ruimte helemaal af. Daarom krijg je nu een Bespoke Jet™ Plus Woody Green steelstofzuiger cadeau bij aankoop van ten minste vier Samsung-inbouwproducten waaronder een Serie 6, 7 of Infinite Line oven of compact oven.

REGISTREER JE PROMOTIEMODELLEN
Promotie Samsung
Actie Samsung

Extra Samsung-geschenk

Bij aankoop van een Family Hub koelkast ontvang je nu tijdelijk een Galaxy Watch6 smartwatch.

Verlengde garantievoorwaarden op Samsung-toestellen

Bij aankoop van je Dovy-keuken met deelnemende Samsung-toestellen ontvang je 5 jaar garantie op je Samsung-koelkast, oven, kookplaat, vaatwasser en/of dampkap.

Registreer je deelnemende toestellen binnen de 6 maanden na aankoop en geniet je van deze 3 jaar extra fabrieksgarantie.

Toestellen registreren
Samsung garantie
Smeg

Gratis SMEG-braadpan & kookpot

Krijg een gratis braadpan & kookpot t.w.v. € 278,00 bij aankoop van een Dovy-keuken met een deelnemende SMEG-inductiekookplaat.

Bekijk de volledige lijst van deelnemende producten

Registratie je inductiekookplaat

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen
en je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

* Actie geldig van 14/02/2024 tot en met 31/03/2024 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Raadpleeg de voorwaarden in een van onze toonzalen.