X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Disclaimer

1.Algemeen


NV Dovy Keukens, Industrieweg 5 te 8800 Roeselare is eigenaar van de website www.dovy.be.

Door de toegang tot en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.

De naam en het logo van NV Dovy Keukens, van haar verbonden vennootschappen en van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen.

Hoewel NV Dovy Keukens alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt NV Dovy Keukens geen aansprakelijkheid voor de correctheid, geschiktheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Alle informatie op de website van NV Dovy Keukens is van informatieve aard en wordt louter voor informatieve doeleinden beschikbaar gesteld.
NV Dovy Keukens en/of zijn filialen kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade te wijten aan de toegang tot en de raadpleging of het gebruik van de informatie op de website www.dovy.be, noch voor het ontbreken ervan.

De teksten en afbeeldingen op de website www.dovy.be zijn onderworpen aan een copyright en de bescherming van het intellectuele eigendom. Ze mogen niet gekopieerd, gewijzigd of in gelijk welke vorm gepubliceerd worden zonder uitdrukkelijke toelating van NV Dovy Keukens.

De teksten en afbeeldingen die een product beschrijven, zijn niet bindend.


2. Links


Onze site kan links en verwijzingen bevatten naar andere internet-websites en NV Dovy Keukens is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy-praktijken van deze gelinkte sites.Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso