X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
dovy keukens virtual reality vr dovy360 beleving experience

Dovy Keukens lanceert Dovy 360!

Dovy laat u kennismaken met uw nieuwe keuken in virtual reality. Een primeur in België! Bekijk nu enkele voorbeelden van deze unieke ervaring bij u thuis op een computer, tablet, smartphone of door een VR-bril. Ervaar de unieke sensatie van uw toekomstige keuken in 3D, net alsof hij al bij u thuis zou staan.

Virtual reality is het heden en de toekomst

Virtual reality leek lange tijd toekomstmuziek, maar inmiddels is het realiteit geworden, virtueel weliswaar. Met een VR-bril duikt u in de virtuele wereld. Geen echte wereld, maar zo goed als echt. Zet de VR-bril op en u krijgt de getoonde beelden vrijwel direct op uw netvlies. Doordat de bril uw ogen volledig omsluit, krijgt u geen informatie meer uit uw echte omgeving. Zo lijkt het alsof u in een andere wereld bent beland en die is héél echt. Zo echt dat u alle details van dichtbij meemaakt.

dovy keukens virtual reality vr dovy360 beleving experience

3-dimensionaal kijken

Draai uw hoofd links of rechts en het beeld verandert mee. Overal waar u kijkt, volgt het beeld uw zicht, in een reikwijdte van 360°. Boven of onder kijken, voor of achter, links of rechts, het beeld volgt u overal. Daardoor kijkt u niet vanop een afstand, maar lijkt het alsof u er werkelijk bij bent. En de technologie staat niet stil, maar wordt steeds beter. Vooral op de details wordt gelet en die worden extra in de verf gezet zodat het beeld nóg echter lijkt.

Bedenk eens hoe sensationeel het zou zijn om uw toekomstige nieuwe keuken in virtual reality te bekijken. U kunt uw droomkeuken praktisch voelen en aanraken. Kleuren zijn levensecht en details komen tot leven.

Bekijk uw nieuwe keuken alsof hij al bij u thuis zou staan

Als trendsetter in de keukensector is Dovy fier om als eerste op de markt uit te pakken met een programma waarmee u thuis uw toekomstige keuken in virtual reality kan beleven. Een unieke sensatie en ervaring! Dovy laat u graag kennis maken met uw nieuwe keuken in de virtuele wereld. Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Het ontwerp dat onze keukenadviseurs speciaal voor u op maat gemaakt hebben, wordt door het programma omgezet in een driedimensionaal ontwerp. U ontvangt een e-mail met de link naar het ontwerp.

Thuis kan u dan op uw gemak de link openen op een computer, tablet of smartphone. Inzoomen, uitzoomen, details bekijken, een algemeen overzicht, een boven- of zijaanzicht bekijken,… alles is mogelijk.

dovy keukens virtual reality vr dovy360 beleving experience

Hebt u een werkblad in graniet gekozen in uw ontwerp? De verfijnde structuur in het granieten werkblad is zo gedetailleerd weergegeven in 3D dat het lijkt alsof het werkblad al voor u ligt. Ook de houtstructuur in de kastdeuren lijkt levensecht en met een beetje verbeelding ziet u zichzelf al achter de kookpotten staan…

Laat uw familie en vrienden meegenieten

Toon het ontwerp tijdens een familiebezoek op uw tablet of smartphone en u oogst gegarandeerd enkele jaloerse blikken. Laat hen advies geven of het materiaal van dichtbij bekijken door in te zoomen,… ze zullen er weg van zijn. Wilt u uw nieuwe keuken met alle details ook laten zien aan vrienden en kennissen? Stuur hen dan de link door en geniet er samen van.

dovy keukens virtual reality vr dovy360 beleving experience

Beschikt u thuis over een VR-bril? Super! Plaats uw smartphone in de VR-bril en geniet van uw droomkeuken. Of kom naar de toonzaal en bekijk het ontwerp door een professionele VR-bril. Het blijft een unieke ervaring die een spectaculair ‘wow-gevoel’ oproept want het is en blijft tenslotte uw toekomstige droomkeuken waar u, letterlijk en figuurlijk, naar uitkijkt.

Dovy Keukens blijft open

Vraag online uw GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze straffe, buitengewone en uitzonderlijke acties!

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso