X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Meer dan 40 jaar vakmanschap

Foto 1 seo NL
Meer dan 39 jaar vakmanschap
Meer dan 39 jaar vakmanschap
Meer dan 39 jaar vakmanschap
Meer dan 39 jaar vakmanschap

1980: De eerste Dovy-keuken wordt geboren...

Dhr. Donald Muylle, meubelmaker van opleiding, begon samen met zijn echtgenote Mvr. Yvette Claeys aan het maken van hun eigen "droomkeuken" in een oude vlasschuur te Oekene. Al vlug kwam de vraag van familie en vrienden om ook hun droomkeuken te maken. Deze tevreden klanten brachten al snel nieuwe klanten bij. In deze beginfase was hun privé-keuken het enige voorbeeld en daar konden de klanten zich een beeld vormen van hun toekomstige droomkeuken. Hier werd reeds de visie van Dovy bepaald, namelijk een keuken bouwen van zeer hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs en dit door het uitschakelen van tussenpersonen en het rechtstreeks leveren van fabrikant naar klant. Deze visie is en blijft ook in de toekomst van toepassing.

1981: De eerste toonzaal...

In dit jaar werd de eerste toonzaal te Roeselare geopend met een viertal keukens. Eén keuken sprong meteen in het oog en was dan ook een primeur in de keukenwereld nl. "de greeploze keuken". Dit model zonder klassieke handgreep zorgde voor een revolutie. Deze keuken die volledig ontworpen werd door Donald Muylle was toen uniek in zijn soort en wordt tot op heden nog steeds op internationaal vlak bestempeld als een typisch Belgische keuken. Om de vele orders te kunnen volgen werden ervaren vakmensen aangetrokken en de vestiging die bij de start 400 m² besloeg groeide uit tot zowat 700m².

1986: Een tweede toonzaal...

Met enige trots werd een tweede toonzaal geopend en dit in Waregem.

1987: Opnieuw een verhuis...

In dit jaar kreeg de productie een nieuwe locatie waar in de loop van de jaren tot 5 maal toe een uitbreiding was tot een oppervlakte van 10.000m². Steeds werden ook nieuwe medewerkers aangetrokken om de stijgende productie te verzekeren.

1989: Uniek... Dovy verwerkt ook natuursteen...

Als eerste keukenfabrikant startte Dovy met een eigen natuursteenafdeling. Op die manier zorgde Dovy alweer voor een primeur in de keukenwereld. Het grote voordeel van deze belangrijke beslissing was dat Dovy alles in eigen beheer hield en zo een betere kwaliteit kon aanbieden aan een gunstige prijs. De klant kreeg vanaf toen ook de mogelijkheid om in de fabriek zelf zijn eigen natuursteenwerkblad te selecteren uit een gamma van diverse blokken natuursteen.

1990-2009: Investeren in de toekomst ...

In deze periode opende Dovy meerdere toonzalen in Vlaanderen onder meer in Zuienkerke (Brugge), Oostakker (Gent), Grimbergen, Mechelen, Schoten, Sint-Genesius-Rode, Sint Niklaas, Herent, Aalst & Ieper.

2013: Dovy wordt genomineerd als 'Fabriek van de Toekomst'

Dovy Keukens is een innovatieve en hoogtechnologische Belgische fabrikant van kwalitatieve maatkeukens, die via een netwerk van toonzalen, rechtstreeks verkoopt aan particulieren. Door alles zelf te doen kan dit kwalitatief en aan een heel scherpe prijs. Daarom nomineerde het Nieuw Industrieel Beleid Dovy als 'Fabriek van de Toekomst'.

2013: Eerste Dovy-toonzaal in Wallonië

De vraag naar kwalitatieve keukens stijgt ook in Wallonië. In de zomer van 2013 waagde Dovy zich voor de eerste keer op Waalse bodem met de opening van een nieuwe toonzaal in Doornik. Het concept sloeg onmiddellijk aan.

Vandaag... Een mijlpaal in de Dovy geschiedenis

De Dovy-fabriek heeft een oppervlakte van 44.000m². Om trendsetter en meest vooruitstrevend bedrijf in de sector te blijven, werd geïnvesteerd in materialen en machines die specifiek geselecteerd werden om te beantwoorden aan onze hoge kwaliteitsnormen. Met enige fierheid mogen we dan ook stellen dat Dovy momenteel over het meest geavanceerde en modernste machinepark van België beschikt.

Droom... Creëer... Leef

Onze opdracht is een droombeeld omzetten in een creatie die uiteindelijk een kwalitatieve leefkeuken wordt. Haaks op technologie staat zin voor schoonheid bij ontwerp en planning. Rekening houdend met de beschikbare ruimte, de wensen van de klant en het vooropgestelde budget helpen onze Dovy-specialisten u graag met hun originele ideeën. Als extra service biedt Dovy u een fotorealistisch beeld aan van uw toekomstige keuken samen met een gratis en vrijblijvende offerte.

Een keuken uniek als uw vingerafdruk

Het leuke aan een Dovy-keuken is niet alleen de hoge kwaliteit maar ook het besef dat uw keuken uniek is.Typerend voor de Dovy-keukens is de sobere en elegante vormgeving. Dovy biedt een waaier aan mogelijkheden wat betreft keukenstijlen en concepten, van "Design" over "Pastorie" tot "Cottage" en dit in een ruim kleurenpalet. Dovy gebruikt elementen waarmee een leefhoek wordt gecreëerd waar u tot rust komt en die tot in de kleinste ruimte toe functioneel is en die puntgaaf tot in het detail afgewerkt is. Door de jaren heen is de naam Dovy synoniem geworden van kopen in vertrouwen en bovendien krijgt iedere klant 10 jaar garantie op zijn keuken.

Dovy Keukens blijft open
Geniet van onze straffe, buitengewone en uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso