X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Kies de juiste kastdeuren

Kastdeuren zijn er in vele materialen en uitvoeringen, mat of blinkend, met een rustieke of moderne uitstraling. U kan kiezen voor laminaat, kerngekleurd frontlaminaat of gelakte keukendeuren. Houdt u meer van een rustieke sfeer in de keuken? Kies dan voor kastdeuren in fineer hout of massief hout. Of wenst u indruk te maken op uw gasten met een glanzende keuken? Dan zijn kastdeuren in blinkend kerngekleurd frontlaminaat, glas of hoogglanslak een mooi alternatief!

keuken in laminaat

Kastdeuren in laminaat

Een Dovy-keuken kan tegen een stootje dankzij de verstevigende laminaatlaag die op elke plank of kastdeur gekleefd wordt.

keuken kerngekleurd frontlaminaat

Kastdeuren in kerngekleurd frontlaminaat

Houdt u van een strakke en moderne keuken? Dan kan u kiezen voor kerngekleurd frontlaminaat. Omdat de kern van de meubelplank meegekleurd is in dezelfde kleur als het laminaat, valt het donkere lijntje niet op.

Kastdeuren in blinkend kerngekleurd frontlaminaat

Kastdeuren in blinkend kerngekleurd frontlaminaat

Tegenwoordig merken we dat glanzende keukens erg in trek zijn. Wegens groot succes biedt Dovy nu ook een glanzende uitvoering aan van het kerngekleurd frontlaminaat.

Kastdeuren in glas

Kastdeuren in glas

Ook keukens in glas kunnen we niet meer wegdenken uit het assortiment. Steeds meer en meer klanten kiezen voor een keuken in glas. In combinatie met een werkblad in inox krijgt u letterlijk een schitterende keuken.

Kastdeuren in lak

Kastdeuren in lak

Houdt u van een mooi gelakte houten kastdeur in mat lak of hoogglanslak? We raden aan om deze keukens zeker eens in één van onze toonzalen te bewonderen.

Kastdeuren in hoogglanslak

Kastdeuren in hoogglanslak

Wie houdt van een glanzende keuken kan naast een keuken in glas of een keuken in blinkend kerngekleurd frontlaminaat ook kiezen voor een keuken in hoogglanslak.

keuken fineer

Kastdeuren in fineer hout

Bij een keuken of kastdeuren met afwerking in fineer zijn de fronten en/of kasten bedekt met een laagje echt hout. Op die manier creëert u een keuken die lijkt op een massief houten keuken, maar het in de kern niet is.

massieve keuken

Kastdeuren in massief hout

Hout is een natuurproduct dat onder invloed van verschillende factoren, zoals warmte en luchtvochtigheid kan uitzetten en krimpen. Dit kan enkele scheurtjes met zich meebrengen, wat een bepaalde authenticiteit uitstraalt.

Dovy Keukens blijft open
Geniet van onze straffe, buitengewonen en uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso