X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

Nieuwtjes over Dovy

Exclusief bij Dovy : kastdeuren in scarved oak

Zwarte keukens zijn dé trend van 2018

Winnaars 'Win uw keuken' - Limburg

Winnaar 'Win een Belvilla-vakantie'

De winnaar van de wedstrijd 'Win een droomvakantie' is bekend!

Dovy sponsort 'Chef in je Oor'

Winnaars 'Win uw keuken'

Winnaar wedstrijd 'Win een Dovy-keuken' i.s.m. Ik ga Bouwen

Winnaars kleurwedstrijd Open Bedrijvendag

Winnaars 'Win uw keuken' bij Dovy Naninne (Namen)

Dovy opent nieuwe toonzaal te BRUGGE

Al eens gedacht aan een keuken met glas?

De nieuwe keukenlijn van Dovy

Verlaagd BTW-tarief naar 6% tot eind 2015

Recepten van Peter Van Asbroeck - Dovy Mechelen 25/10

Recepten van Curd Velghe - Dovy Roeselare 25/10

Recepten van Luc Verhulst - Dovy Roeselare 18/10

Recepten van Piet Huysentruyt - Dovy Tienen 20/9

Recepten van Marc Costers - Dovy Turnhout 13/9

Recepten van Tom Caubergs - Dovy Tienen 12/9

Recepten van Peter Van Asbroeck

Tendensreportage met Dovy-klanten in de hoofdrol

Gene stress op Stories TV

De troeven van wenglor charmeren Dovy Keukens

Dovy Keukens opent nieuwe toonzaal te Sint-Genesius-Rode

Woondromen op Libelle TV, in samenwerking met Dovy

Nieuw en uniek : kerngekleurd frontlaminaat

Keukentip : wat met vieze geurtjes in uw koelkast?

Dovy verkozen tot meest klantgerichte onderneming

4 nieuwe kleuren composiet

Indraaischuifdeuren hebben een verrassend effect!

Heerlijke recepten van Piet Huysentruyt

Heerlijke recepten van Piet Huysentruyt

Op zondag 23 november kwam Piet Huysentruyt naar België, speciaal om de nieuwe toonzaal van Dovy te Geraardsbergen feestelijk in te huldigen. Hij maakte deze heerlijke receptjes klaar voor een overvolle toonzaal :
 

SLAATJE VAN SCAMPI MET SINAASAPPELVINAIGRETTE
Benodigdheden voor 4 personen:
- 20 scampi's
- sla
- 4 sneetjes Gandaham
- 1 sinaasappel
- 2 el fijngehakte verse basilicum
- 1 el honing
- 4 el wittewijnazijn
- 6 el arachideolie
- platte peterselie
- olijfolie
- balsamico azijn

Werkwijze
- Pel de scampi, wikkel ze in een sneetje Gandaham en prik ze op een stokje
- Snij de sinaasappel in stukken, voeg de honing, de basilicum, de wittewijnazijn en beide olieën aan toe en mix alles
- Kruid met peper en zout
- Frituur de platte peterselie
- Bak de brochettes in olijfolie
- Schik de sla op het bord en besprenkel met balsamico azijn en olijfolie
- Schik de brochette met het sinaasappelsausje op het bord en werk af met de gefrituurde peterselie

ROLLADE VAN VARKENSHAASJE EN PARMAHAM MET NOTEN
Benodigdheden voor 4 personen
:
- 1 courgette
- 2 aardappelen
- 2 teentjes knoflook
- rozemarijn
- boter
- olijfolie
- 2 varkenshaasjes
- peper en zout
- 8 sneetjes Gandaham
- 2 eetlepels gehakte noten (cashewnoten, amandelen, walnoten,...)
- 1 eetlepel truffelpuree
- 2 eetlepels parmezaan, in poedervorm
- 4 eetlepels paneermeel
- 1 eetlepel PH runderbouillon
- 1 bosje platte peterselie

Werkwijze:
- Snijd de courgette en de aardappelen in blokjes van 1cm
- Bak de aardappelen samen met een geplet teentje knoflook en wat rozemarijn 4 minuten aan in wat boter met olijfolie
- Voeg daarna de courgette erbij en laat nog even doorbakken
- Kruid de varkenshaasjes met peper en zout en rol ze op in de Gandaham
- Bak ze aan alle kanten bruin in wat boter met olijfolie
- Meng de noten met de truffelpuree, de parmezaan, het paneermeel en een versnipperd teentje knoflook
- Snijd het vlees in schijven van 3cm, leg ze in een ovenschaal en bedek ze met de notenmengeling
- Plaats het vlees 10 minuten in de oven op 200°C
- Blus de pan van het vlees met wat water en de runderbouillon
- Frituur de peterselieblaadjes
- Dresseer de aardappelen met courgette en de gefrituurde peterselie op de borden
- Leg er een stukje vlees op en overgiet met de jus


ESPUMA VAN YOGHURT
Benodigdheden voor 4 personen:
- 300g yoghurt
- 100g room
- 50g suiker
- aardbeien
- frambozen
- bosbessen
- citroensap
- 1 koffielepel agavesiroop
- kruidenbloempjes (optioneel)

Werkwijze:
- Doe de yoghurt en 80g room samen in een mengkom
- Warm de rest van de room op in een steelpannetje, smelt de suiker erin en meng tot een glad geheel
- Giet dit bij het yoghurtmengsel
- Giet het dan in een espumafles en steek er twee bommetjes op
- Schud met de fles en laat afkoelen in de koelkast
- Snijd de aardbeien in fijne stukjes en meng ze met wat frambozen en bosbessen
- Doe er wat citroensap en de agavesiroop bij
- Neem diepe borden en dresseer het fruit erin
- Neem de espumafles uit de koelkast en schud er eerst nog eens goed mee
- Spuit de espuma van yoghurt over het fruit
- Werk eventueel af met wat kruidenbloempjes

Nieuw en exclusief bij Dovy : frontlaminaat

Nieuw in het gamma : volkern werkbladen

Keukens in hoogglanslak : een echte trend!

Kant-en-klaar kokend water met de Quooker

Dovy als 'Fabriek van de Toekomst'

Copyright 2018 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso
Gratis advies aan huis
Vraag een gratis prijsofferte
Gratis Dovy-magazine aanvragen
Inschrijven nieuwsbrief
Zoek een Dovy-winkel
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op ons Youtube-kanaal
Abonneer u op onze RSS-feed
Volg ons op Google Plus