We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Over ons

Dovy maakt keukens die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Dovy is een vooruitstrevende kmo die al 35 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens en die voortdurend investeert in innovatieve, eigen ontworpen machines. Dovy-keukens worden volledig vervaardigd in de 37.000 m2 grote, hoogtechnologische fabriek in Roeselare. Van hieruit vertrekken er jaarlijks ruim 3.500 keukens, op weg naar onze tevreden klanten.


Om de hoogwaardige kwaliteit van zijn keukens betaalbaar te houden, beschikt Dovy over een eigen houtatelier, een eigen lak-, inox- en granietafdeling en heeft zowel de productie als de verkoop van zijn keukens volledig in eigen beheer. Daarvoor werd een eigen netwerk uitgebouwd van inmiddels 21 toonzalen.


Dovy stelt een enthousiast en dynamisch team van 300 vakmensen te werk, die ten volle staan achter de basisidee van Dovy : het afleveren van een kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare maatkeuken.

DOVY KEUKENS

Industrieweg 5
8800 Roeselare

Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso