X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

10 stappen tot de realisatie van uw droomkeuken

Het advies krijgt u er gratis bij.

Bezoek een dovy toonzaal

Kom naar één van de Dovy-toonzalen in uw buurt en neem de afmetingen van uw keukenruimte mee: het plan van uw architect of een eenvoudige schets van de ruimte volstaat.

Advies op maat

Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en behoeften en geven u gepast advies op maat omtrent de indeling van uw keuken, lichtinval, materialen, toestellen, kleurcombinaties, werkbladen,…

Uw keuken in 3D

Uw keukenadviseur tekent uw toekomstige keuken op computer uit en toont u een fotorealistisch beeld in 3D. Uw keuken krijgt nu vorm!

Meten is weten

Uw keukenadviseur komt langs op afspraak bij u thuis. Hij meet uw keukenruimte perfect op. Toch nog bedenkingen? Geen probleem! Tot 1 dag voor uw keuken in productie gaat, kan u nog veranderingen aanbrengen aan het ontwerp.

Graniet komen kiezen

Hebt u gekozen voor een werkblad in graniet? Dan komt u op afspraak in de fabriek van Dovy uw granieten werkblad uitkiezen! Dovy heeft immers meer dan 3000 blokken graniet op voorraad.

Leverdatum bekend

Alles in orde? Uw keukenontwerp wordt nu doorgestuurd naar de productie-afdeling in onze fabriek te Roeselare. Op het moment dat uw keuken in productie gaat, neemt Dovy telefonisch contact met u op om de leveringsdatum en de plaatsingsdatum af te spreken. Wij vragen een deelbetaling van 70% tegen de afgesproken leveringsdatum.

Ruimte klaarmaken

Is uw oude keuken verwijderd? Zijn alle elektrische leidingen voorzien? Is de waterleiding in orde? Op die manier kan Dovy op de plaatsingsdatum uw keuken vlekkeloos monteren.

Levering

Op de afgesproken leveringsdag voorziet u plaats in de straat voor het lossen van uw keuken. Alle elementen en toestellen worden bij u thuis geleverd, in een ruimte die u hiervoor vrijmaakt.

Plaatsing

Op de afgesproken datum wordt de geleverde keuken geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst.

Geniet van uw keuken

Uw keuken is afgewerkt en geplaatst volgens de regels van de kunst. U hoeft enkel nog te genieten. Veel kookplezier!

Overtuigd van ons stappenplan?

Bent u overtuigd van onze werkwijze en wenst u een vrijblijvende offerte van uw droomkeuken op maat? Contacteer ons dan snel en maak een afspraak in één van onze toonzalen.

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso