BEZOEK EEN DOVY TOONZAAL

Kom naar één van de Dovy-toonzalen in uw buurt en neem de afmetingen van uw keukenruimte mee: het plan van uw architect of een eenvoudige schets van de ruimte volstaat.

Dovy Waregem
A99X2953.jpg

Advies op maat

Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en behoeften en geven u gepast advies op maat omtrent de indeling van uw keuken, lichtinval, materialen, toestellen, kleurcombinaties, werkbladen,…

Uw keuken in 3D

Uw keukenadviseur tekent uw toekomstige keuken op computer uit en toont u een fotorealistisch beeld in 3D. Uw keuken krijgt nu vorm!

Jouw keuken in 3D
Aanspraak maken op de sloop- en heropbouwpremie

Meten is weten

Uw keukenadviseur komt langs op afspraak bij u thuis. Hij meet uw keukenruimte perfect op. Toch nog bedenkingen? Geen probleem! Tot 1 dag voor uw keuken in productie gaat, kan u nog veranderingen aanbrengen aan het ontwerp.

Graniet komen kiezen

Hebt u gekozen voor een werkblad in graniet? Dan komt u op afspraak in de fabriek van Dovy uw granieten werkblad uitkiezen! Dovy heeft immers meer dan 3000 blokken graniet op voorraad.

Graniet komen kiezen
Dovy productie stap 7

Leverdatum bekend

Alles in orde? Uw keukenontwerp wordt nu doorgestuurd naar de productie-afdeling in onze fabriek te Roeselare. Op het moment dat uw keuken in productie gaat, neemt Dovy telefonisch contact met u op om de leveringsdatum en de plaatsingsdatum af te spreken. Wij vragen een deelbetaling van 70% tegen de afgesproken leveringsdatum.

Ruimte klaarmaken

Is uw oude keuken verwijderd? Zijn alle elektrische leidingen voorzien? Is de waterleiding in orde? Op die manier kan Dovy op de plaatsingsdatum uw keuken vlekkeloos monteren.

Ruimte klaarmaken voor je keuken
0892DC22-6F2E-43E5-8DA8-36CA4DA56BF6.JPG

Levering

Op de afgesproken leveringsdag voorziet u plaats in de straat voor het lossen van uw keuken. Alle elementen en toestellen worden bij u thuis geleverd, in een ruimte die u hiervoor vrijmaakt.

Plaatsing

Op de afgesproken datum wordt de geleverde keuken geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst.

DSCN1449.JPG
Klantgetuigenis Maarten en Katrijn uit Izegem

Geniet van uw keuken

Uw keuken is afgewerkt en geplaatst volgens de regels van de kunst. U hoeft enkel nog te genieten. Veel kookplezier!