Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Een betaalbare, oude woning kopen en verbouwen is niet evident en dat loopt ook niet altijd van een leien dakje. Dat realiseerden Cara en Wouter zich maar al te goed. Vooral de indeling moest grondig aangepakt worden opdat de woning zou voldoen aan de huidige normen en behoeften. Maar toch wou het koppel het originele karakter van de woning behouden, een vleugje nostalgie naar het verleden zeg maar.

Dovy snelt te hulp

Toen Cara en Wouter voor het eerst hun toekomstige woning binnenkwamen, heerste er een gevoel van onzekerheid en hadden ze hun twijfels. Veel twijfels en een massa vragen kwamen opborrelen, vooral bij Cara: ‘Waarom zit er hier een raam in? Waarvoor dient deze ruimte? Hoe kan de keuken groter worden? Wat zullen we met de tuinkamer aanvangen? Kan deze muur eruit of is dat een steunmuur?’ Een hele resem vragen die op dat moment niet opgelost konden worden. Daarom riepen ze voor de keuken de hulp in van een interieurarchitect bij Dovy.

De mogelijkheden werden besproken, oplossingen aangereikt en hindernissen weggewerkt.

Na overleg werd besloten om het originele karakter van de woning te behouden maar toch te voldoen aan de huidige normen en behoeften.

Blind Gekocht keuken Deurne
Blind Gekocht keuken Deurne

Landelijke stijl met klassieke elementen

De veranda werd volledig omgebouwd tot leefruimte waarbij de keuken mooi geïntegreerd werd. De interieurarchitect stelde een enkelwandige keuken voor, volledig gebouwd tussen 2 muren en toch voorzien van alle huidige comfort.

Keukenmodel ‘Les Flandres’ is een op en top klassieke keuken in massief hout en gelakt. De witte kleur geeft de massieve keuken een modern accent en ook de goudkleurige kraan en dito handgrepen zorgen voor een speels effect. Heb je ook gelet op het accent dat gelegd wordt op de mintgroene, losstaande koelkast? Een echte blikvanger met een retro kwinkslag!

Massief eiken werkblad

Om de nostalgie nog extra te benadrukken, kozen Cara en Wouter voor een werkblad in massieve eik. Het ziet er heel robuust en stevig uit, kan tegen een stootje en accentueert het landelijke aspect. De bijpassende, dikke legplanken boven de koelkast en het aanrecht zijn eveneens in massieve eik. Een typisch kenmerk voor een stoere look!

Blind Gekocht keuken Deurne
Blind Gekocht keuken Deurne

Handige opbergmogelijkheden

De nieuwe keuken van Cara en Wouter is op zich geen grote keuken, dus daarom moest er goed nagedacht worden over een praktische indeling. Om de kastruimte zoveel mogelijk te benutten, werden er verschillende opbergmogelijkheden voorzien.

Aan beide zijden van de spoelbak zijn er kruiden- en flessenrekjes geïnstalleerd. Ze zijn superhandig, want op die manier blijven de meest gebruikte kruiden of sausjes direct binnen handbereik voor het op smaak brengen van een gerechtje. Net naast het kookvuur is een dubbele pottenlade met verborgen binnenlade voor het opbergen van bestek en keukenaccessoires. Opgeruimd staat netjes.

Sfeer en gezelligheid troef

De kleine, oude keuken is uit de woning verdwenen en moest plaats maken voor een gezellige, landelijke keuken met alle nodige comfort. De keuken vormt nu het hart van de woning en ademt sfeer en gezelligheid uit. Ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag.

Blind Gekocht keuken Deurne

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen