Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Horizon Plus Deuren

Ontdek samen met Peter de opbergoplossing 'Horizon Plus'

Horizon Plus deuren

Compact en toch luxueus dankzij Horizon Plus

We wonen kleiner, maar willen toch een ruime keuken met volledige kastenwand en een ruim kookeiland. Dat past niet altijd in elke ruimte. Dus is het nodig om na te denken over hoe we zoveel mogelijk plaats kunnen besparen en toch zoveel mogelijk opbergruimte behouden. Daarom heeft Dovy een ontbijtkast ontwikkeld met deuren die zijwaarts opengaan. Handig als je in een kleinere keuken minder plaats hebt tussen de kastenwand en het kookeiland. Dan kies je voor de ‘Horizon Plus’ deuren. Trek ze iets naar voor en schuif ze opzij. Als je beide deuren tegelijkertijd naar voor trekt en opzijschuift, komt er een zee van ruimte op je af. Je krijgt een volledig overzicht van de inhoud van de kast. Sesam, open u!

Ruimtebesparende systemen

Dovy heeft zelfs praktische rekjes voorzien die je onderaan een legplank kunt bevestigen voor het ophangen van de glazen. Net als in een echt café! Dat spaart heel wat plaats uit in de kast. De bovenste planken gebruik je voor het opbergen van zaken die je niet regelmatig nodig hebt.

Vooral het plaatsbesparend systeem, zowel aan de buitenkant als binnenin, staat hier in de kijker. De deuren schuiven langzaam uit elkaar en lijken wel op de deuren van een schoolbus die zich op dezelfde manier openen. Noem ze gerust ‘busdeuren’, alleen het sissend geluid ontbreekt nog.

Horizon Plus Deuren