Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Black cosmic werkblad in graniet

Keukenwerkblad in graniet

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een natuurlijk materiaal zoals een werkblad in graniet. Daarmee worden prachtige werkbladen gemaakt, uniek qua kleur en tekening. Voor gebruik als werkblad wordt graniet meestal gepolijst, waardoor het minder poreus is en dus minder vlekgevoelig. Een granieten werkblad wordt in ons atelier bovendien altijd preventief behandeld met een impregneermiddel. Een granieten werkblad is niet goed bestand tegen stompe slagen en het gekras van een mes. Pas ook op met hete pannen: zet die altijd op een onderzetter.

Onderhoud van werkblad in graniet

Lithofin Vuiloplosser

Lithofin Vuiloplosser MN is een zuurvrij, mild-alkalisch reinigingsproduct dat hardnekkig algemeen vuil verwijdert van alle steenoppervlakken. Geschikt voor het reinigen van graniet, marmer en arduin.

Lithofin vlekstop

Hoogwaardig impregneermiddel met sterk vlekwerende werking. Beschermt natuur- en kunststeenoppervlakken jarenlang tegen het indringen van water, vet en olie. Bijzonder geschikt voor wanden en vloeren in de keuken, badkamer en andere vlekgevoelige oppervlakken, zoals werkbladen, vensterbanken en spatwanden.

Lithofin oil-ex

Lithofin Oil-ex is bedoeld voor het verwijderen van diep ingedrongen was-, vet- en olievlekken uit natuursteen, zoals arduin, graniet en marmer. Het product is uitstekend geschikt voor keukenwerkbladen, maar kan ook gebruikt worden op bijvoorbeeld vloeren en garage-inritten.

Lees meer over het onderhoud van graniet