X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Kwaliteit

Rondom laminaat aan de buitenkant

Terug

Rondom laminaat

De degelijkheid van laminaat in uw keuken

Dovy werkt uitsluitend met hoogwaardig laminaat. Zo worden elke kastdeur, elke kastplank en elke lade verstevigd met een sterke laag laminaat van 0,8 mm dik. Dat maakt uw keuken veel stootvaster en veel beter bestand tegen water en warmte dan het flinterdunne laagje melamine (slechts 0,1 mm dik!) van veel andere keukenfabrikanten.

De voordelen van laminaat

Kiest u voor een keuken met rondom laminaat, dan kiest u voor:

  1. Een stootvaste en stevige keuken: slijtvaste laminaatlaag van 0.8 mm bovenop een stevige meubelplaat
  2. Hygiëne: laminaat is gemakkelijk in onderhoud
  3. Kleurkeuze en structuren: houtstructuren, steen, effen kleuren,... een waaier aan kleuren
  4. Kleurvast laminaat: laminaat verkleurt niet, ook niet na vele jaren intensief gebruik
  5. Frontlaminaat: Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen aan de voor- en achterzijde. Het fijne donkere lijntje - hét kenmerk van oerdegelijk laminaat - is er nog wel maar is niet meer zichtbaar als u de kastdeuren frontaal bekijkt
  6. Kerngekleurd frontlaminaat: laminaat dat tot in de massa gekleurd is. Hierdoor is het fijne donkere lijntje helemaal niet meer zichtbaar, niet frontaal en ook niet van opzij. Dit materiaal geeft uw keuken een strak design en een architecturale look


De binnenkanten van de keukens worden afgewerkt met glanzend laminaat en een afboording rondom rond in kleurvast laminaat. Glanzend laminaat aan de binnenkant is zeer makkelijk in onderhoud.

Wij raden u aan om zeker te kiezen voor een keuken afgewerkt met laminaat in plaats van melamine omdat melamine zeer dun is (0.1 mm) en dus veel sneller een deuk kan krijgen of slijtage vertonen.

Dovy Keukens lanceert
Dovy 360!

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso