Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Glanzend laminaat

Glanzend laminaat aan de binnenkant

De binnenkant van de kasten werkt Dovy af met glanzend laminaat. Glanzend laminaat is heel onderhoudsvriendelijk en prima bestand tegen veelvuldig potten en pannen uit de kast halen. Laminaat is bovendien véél sterker dan melamine. Zo wordt elke plank en kastdeur verstevigd met een laminaatlaag van 0.8 mm, bij melamine is dit een flinterdun laagje van slechts 0.1 mm.

Voordelen van glanzend laminaat

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Stoot- en krasvast
  • Afboording rondom rond in kleurvast laminaat

Daarnaast vind je in het gamma ook :

Fronten en buitenkant in laminaat

Naast glanzend laminaat aan de binnenkant van de keukenkasten, kan je ook kiezen voor laminaat aan de buitenkant. Het resultaat is een hedendaagse keuken van oerdegelijke kwaliteit. Verkies je een keuken in fineerhout? Massief? Gelakt? Gebeitst hout? Uiteraard krijg je ook hier topkwaliteit en een oerdegelijke constructie.

Nieuw bij Dovy: binnenkant in glanzend laminaat met linnenstructuur

Bij Dovy kies je zelf de kleur en structuur van de binnenkant van de kasten. Je hebt de keuze uit effen glanzend laminaat en glanzend laminaat met linnenstructuur. De binnenkant met effen glanzend laminaat is een klassieker en wordt gebruikt in alle keukenstijlen, voor zowel een moderne, landelijke als tijdloze keuken. De binnenkant in glanzend laminaat met linnenstructuur is nieuw in het assortiment en wordt eerder gebruikt in landelijke keukens. Het roept immers een warme, hartelijke sfeer op. Maar dankzij de keuze uit 2 kleuren (Linnen Wit en Linnen Grijs) is de linnenstructuur ook in moderne keukens in opmars.