X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Kwaliteit

Hoeksysteem met antisliplaag

Terug

Le Mans hoeksysteem
In een hoekkeuken zit altijd wel een hoekkast. Er zijn diverse hoeksystemen mogelijk voor de invulling van deze kast:

Legplanken

Probleem : u kan niet makkelijk bij de producten die helemaal achteraan staan, u moet ervoor diep door de knieën gaan, u kan er alleen artikelen plaatsen die u minder vaak gebruikt,… 

Een ingebouwd draaiplateau

Probleem : het is niet eenvoudig om de kast te reinigen, bij het draaien vallen de producten makkelijk om,…

Dovy heeft hiervoor een unieke oplossing

Een hoekkastsysteem met een geavanceerd design dat ontworpen werd om de volledige inhoud van de hoekkast naar de voorzijde van de kast te brengen. Dankzij zijn speciale vorm kreeg dit systeem de toepasselijke naam ‘Le Mans’. De bodem is voorzien van een antisliplaag, zodat de producten werkelijk muurvast blijven staan op het hoeksysteem. Zeer gebruiksvriendelijk dus en bovendien is Dovy Keukens de enige aanbieder in de keukensector van een dergelijk systeem dat standaard voorzien is van een antisliplaag.
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso