Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Levering

Al onze pakjes worden verstuurd via DPD.

U kunt uw pakket bij u thuis laten leveren of op een ander adres naar keuze.

Kan ik kiezen wanneer mijn bestelling wordt afgeleverd?

Wanneer u uw bestelling plaatst, maken wij uw pakketje zo snel mogelijk voor u klaar. We rekenen op 3 à 5 werkdagen voor het bij u aankomt.

Kan ik mijn bestelling ook op mijn werkadres laten leveren?

Bent u op de normale levertijden van onze leveringsdiensten niet thuis, dan kunnen wij uw bestelling ook naar een ander adres versturen.
Bij het plaatsen van de bestelling heeft u de mogelijkheid een leveringsadres op te geven. Daar kunt u kiezen waar u het pakket laat leveren: op uw werk, bij uw buren, bij iemand van de familie,…

Word ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling?

Ja. Nadat u uw bestelling en betaling hebt geplaatst, ontvangt u een automatisch e-mailbericht ter bevestiging van uw bestelling en betaling. U krijgt een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kan opvolgen.

Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen. Is het al verstuurd?

U kunt de status van uw bestelling zien via de Track & Trace code.

Ik heb als leveringsadres mijn eigen adres opgegeven. Wat als ik op het moment van de levering niet thuis ben?

De postbode komt langs met uw postpakketje. Indien u niet thuis bent wanneer de postbode langskomt, informeer eerst even of de postbode het bij de buren kan afleveren. Indien dit niet mogelijk is, dan zal de postbode een briefje in brievenbus steken om het pakje te kunnen afhalen.

Hoelang duurt het voor mijn pakket wordt geleverd?

De levering van uw pakket gebeurt normaal gezien binnen de drie à vijf werkdagen. Tijdens feestperiodes kan het iets langer duren. Onvoorziene omstandigheden buiten onze wil om (stakingen, extreem slechte weersomstandigheden,…) kunnen er ook voor zorgen dat uw pakket iets langer onderweg is.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

De verzendkosten bedragen als volgt:

België: 5,78€

Nederland: 7,39€

Frankrijk: 10,90€

Luxemburg: 8.07€