Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
wedstrijd njam snel makkelijk lekker

Dovy Keukens is trotse keukenpartner van 'Snel, Makkelijk & Lekker'

Ontdek de culinaire magie! Dovy Keukens is trotse keukenpartner van het tv-programma 'Snel, Makkelijk & Lekker'. Laat je betoveren door de njam! chefs die in 20 minuten heerlijke gerechten toveren. Lees verder om alles te weten te komen over het gloednieuwe kookprogramma en een leuke wedstrijd waarmee je een luxe keukenrobot van AEG kan winnen ter waarde van € 480!

snel makkelijk lekker njam

Over 'Snel, Makkelijk & Lekker'

‘Snel, Makkelijk & Lekker’, dat is de naam van het nieuwe njam! programma waarin 10 verschillende chefs elke weekdag een makkelijk gerecht maken dat snel klaar is én bovendien heel lekker smaakt. En in het weekend krijg je het volledige weekmenu op je bord. Van varkensbrochettes met appeltjes in rum, een stoofpotje van inktvis en scampi in roomsaus tot Arabische hotdogs van kipmerguezworstjes, een ceviche van zeebaars met rabarber of een cordon bleu van pladijs en kippenwit. Elke dag krijg je een origineel maar heerlijk gerecht voorgeschoteld om duimen en vingers bij af te likken. En bovendien, het is klaar in 20 minuutjes.

Win een luxe keukenrobot t.w.v. € 480

Een keukenrobot is een heel handige keukenhulp voor wie ‘Snel, Makkelijk en Lekker’ wil koken. Dus heeft Dovy een exemplaar aan de kant gezet voor de kijkers van het nieuwe kookprogramma op njam!

Deelnemen is een fluitje van een cent. Vul simpelweg het onderstaande wedstrijdformulier in en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van een luxe keukenrobot van AEG ter waarde van €480!

wedstrijd-snel-makkelijk-en-lekker-njam

Bekijk hier het wedstrijdreglement.

Op welke locatie werd het njam! programma 'Snel, Makkelijk & Lekker' opgenomen?

Hoeveel mensen nemen er deel aan deze wedstrijd? (van 28 augustus 2023 om 17u30 tot en met 31 oktober 2023 om 23u59)

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: sport wedstrijd