X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord
Grandioze opening Dovy Oostende
Keuken
Keuken

Dovy Oostende, de partner voor de totaalinrichting van uw (t)huis aan zee.

Wij coördineren voor u het volledige renovatieproject:

afbraak oude keuken
nieuwe leidingen leggen (elektriciteit en sanitair)
opnieuw vloeren en pleisteren
schilderwerken
ook voor uw woonruimte, slaapkamer, badkamer, ...

Evenementen bij Dovy Oostende

Demo met de stoomoven

Zondag 6 januari - 14u-18u

Ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden. Hiervoor zetten we de stoomoven in de kijker, geven info over het toestel en de functies en ondertussen bereiden we heerlijke, gezonde hapjes voor u.

Kookdemo van Bora

Zondag 13 januari - 14u-18u

Het principe van een Bora kookplaat met geïntegreerde dampkap is simpel : er wordt gebruik gemaakt van de basisprincipes van de stromingsleer waarbij de dwarsstroming groter is dan de stijgsnelheid van dampen. Zo worden dampen en geurtjes meteen weggezogen waar ze ontstaan : direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, pan of grill. Ontdek deze nieuwe manier van koken.

Kookdemo met BBQ Curd

Zaterdag 12 januari - 14u-18u

Van een slagerij met een familiale traditie van meer dan 80 jaar tot een slagerij met eetbar waar demo’s en opleidingen gegeven worden. Curd is van alle markten thuis maar vooral bekend als dé BBQ-specialist. Hij tovert met eenvoudige, verse ingrediënten heerlijke gerechten op tafel. Altijd even smaakvol en lekker vers uit de toonbank, à la minute bereid op de grill.

Kookdemo met Peter Van Asbroeck

Zondag 20 januari - 14u-18u

Peter Van Asbroeck is niet alleen een talentvolle acteur, hij is ook een sublieme kok die van aanpakken weet. Eenvoudige, alledaagse ingrediënten verwerkt hij in heerlijke gerechten. Vandaag komt hij langs in de gloednieuwe toonzaal van Oostende en maakt voor u in een handomdraai een lekker geurend en smaakvol gerecht klaar. Wedden dat het met vis uit Oostende zal zijn?

Geniet nu al van de batibouwcondities!

* Actie geldig van 03/01/2018 tot en met 31/01/2018 bij aankoop van een keuken met minimum 4 inbouwtoestellen van een huismerk. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Voorwaarden > vraag ernaar in één van onze toonzalen.

Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso