Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

10 jaar garantie

Een nieuwe keuken kopen, dat doe je niet elk jaar. Je investeert in kwaliteit voor je droomkeuken en wil dan ook dat hij zo lang mogelijk meegaat. Dovy werkt enkel met de beste materialen. We zijn zó overtuigd van de uitstekende kwaliteit dat we feilloos 10 jaar garantie geven op de keukenmeubelen. En dat is nog niet alles: bij Dovy krijg je 10 jaar echte garantie op je meubelen. Maar wat betekent dat juist?

Zo bieden wij je 10 jaar echte garantie:

Is er in de loop van 10 jaar na plaatsing van je nieuwe keuken toch een probleempje met je Dovy-kasten? Contacteer dan onze dienst na verkoop. Wij zorgen voor een bevredigende oplossing en rekenen:

  • geen leveringskosten
  • geen loonkosten
  • geen verzendingskosten
  • geen verplaatsingskosten
  • geen dervingskosten*

*Dat zijn kosten die soms aangerekend worden vanaf een bepaalde periode na ingebruikname. Die dervingskosten worden aangerekend volgens een bepaald percentage van de verkoopwaarde van het betreffende onderdeel. Dat wil zeggen dat je na enkele jaren gebruik toch nog een deel van de kost moet dragen voor een onderdeel dat in garantie is. Bij Dovy betaal je nooit voor onderdelen in garantie!

Maar dat is nog niet alles! De wet bepaalt dat de klant 2 jaar garantie krijgt op elektrische toestellen. Bij Dovy gaan we nog een stap verder en doen we ons uiterste best om een langere garantieperiode te bieden op elektrische keukentoestellen van bepaalde merken (je keukenadviseur kan je hierover inlichten).

Bij Dovy kan je op die merken namelijk 5 jaar garantie krijgen! Die extra service hebben wij bedongen bij onze leveranciers om je nog beter van dienst te zijn.

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak