Voor 2 personen

Ingrediënten
- 2 pastinaken
- 1 aardappel
- 300 gr kippenreepjes
- ½ courgette
- 1 potje maïs
- geraspte kaas / mozzarella
- oregano en nootmuskaat
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden.
Schil de aardappel en de pastinaken. Snij ze in stukken en kook samen in een pot water gedurende 15 minuten. Giet af, plet tot puree en kruid af met nootmuskaat.
Bak ondertussen in een andere pan de kippenreepjes.
Leg onderaan een ovenschaal de kippenreepjes. Snij de courgette in schijfjes en bedek de kippenblokjes met de helft van de courgettenschijfjes. Strooi er wat maïs overheen en bedek met de groentenpuree. Kruid af met oregano. Herhaal terug kip/courgette/maïs en werk af met de geraspte kaas of mozzarella.
Zet 30 min in de oven. Smakelijk!
© Laura Van Den Broeck - Be Fit Be Awesome