Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Feestelijke verjaardagsactie

Profiteer deze maand van een geweldige aanbieding bij Dovy! Bij bestelling van jouw nieuwe keuken in mei ontvang je maar liefst 20% korting* op alle keukenkasten. Deze exclusieve korting is geldig voor alle keukenkasten, ongeacht het model of de stijl van jouw droomkeuken.

En dat is nog niet alles! Als extra bonus krijg je een gratis* AEG vaatwas ter waarde van € 1.100 (model FSK64907Z). Deze hoogwaardige vaatwasser is voorzien van de nieuwste technologieën en kan naadloos worden geïntegreerd in jouw gloednieuwe keukenproject.

Dovy Keukens gratis vaatwas* - FSK64907Z
Dovy Keukens gratis* keukenrobot - nl-KM5-1-VSR

Extra verjaardagscadeau: gratis* keukenrobot t.w.v. € 479,95

Naast een korting van 20% op de keukenkasten en een gratis vaatwas ontvang je bij bestelling ook nog extra verjaardagscadeau, namelijk een gratis* keukenrobot van AEG (model: KM5-1-VSR). Met deze krachtige en veelzijdige keukenhulp wordt het werk in de keuken voor heel wat taken veel lichter. Het apparaat kan verschillende taken uitvoeren zoals mengen, kneden, mixen, etc.

Het is een geweldige aanvulling op je nieuwe keuken en helpt je tijd te besparen bij het bereiden van je favoriete gerechten.

Afspraak maken

Gezien in 'Ons huis/nieuw huis'

In het nieuw tv-programma “Ons huis/nieuw huis” draait alles rond de strijd tussen een interieurarchitect en een makelaar. Maar altijd in het belang van de kandidaten. Beide specialisten werpen al hun kennis en vaardigheden in de strijd om de kandidaten voor zich te winnen.

Naar de realisaties
Ons huis/nieuw huis keukens
Blind Gekocht Keukens

Gezien in Blind Gekocht

In het populaire tv-programma 'Blind Gekocht' leggen families het lot om een nieuw huis te kopen, volledig in handen van enkele experts. Ze gaan het avontuur aan om hun aangekochte woning te laten omtoveren met hun budget. Ook in het vijfde seizoen van Blind Gekocht zal Dovy zijn beste vakmanschap laten zien. Verschillende keukenstijlen, doorspekt met de allernieuwste trends worden er voorgesteld.

Laat je inspireren

Gezien in Familie

Ben je fan van 'Familie', dan ben je wellicht al bekend met het personage Mathias. Wist je dat zijn keuken, een van de hoogtepunten van zijn vernieuwde huis, in samenwerking met Dovy Keukens gerealiseerd werd?

Meer lezen
Keuken Mathias uit Familie
Keukenmodel RAYA Japandi stijl

Dovy lanceert nieuwe trends

In de keukenwereld is Dovy altijd een stapje voor. Onze interieurarchitecten bezochten diverse nationale en internationale meubel- en designbeurzen. Ze kwamen terug met schitterende ideeën, veel inspiratie en waardevolle concepten. In samenspraak met de ontwerpafdeling en de productie werden deze ideeën en concepten verder uitgewerkt. Dat resulteerde in 3 prachtige nieuwe keukenmodellen: de Raya, de Rigata en de Deli. Drie schitterende keukens om als trendsetter volop mee uit te pakken.

Ontdek de nieuwste trends

Exclusieve AEG-lentepromotie

Deze maand geniet je ook van volgende exclusieve AEG-promoties:

- Bij aankoop van een SteamPro oven, ontvangen de consumenten cadeaus t.w.v. €300: een vacuummachine, een cooking club sessie voor twee personen en een kookboek.

- Bij aankoop van een TotalFlex of FlexiBridge® inductiekookplaat, ontvangen de consumenten een Himalaya zoutsteen met frame t.w.v. €159.

- Bij aankoop van een ComboHob kookplaat met afzuiging, ontvangen de consumenten drie deksels met stoomventilatie t.w.v. €168.

Meer informatie
Actie AEG

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen.
En je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

*Actie geldig van 01/05/2023 tot en met 31/05/2023 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in een van onze toonzalen.