Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Geniet van de zomeractie

Heb je je droomkeuken al in gedachten, maar nog niet beslist? Bij Dovy Keukens is dit hét moment om de knoop door te hakken!

Bestel je keuken tegen een zeer scherpe prijs dankzij de zomeractie bij Dovy! Je ontvangt een vaatwasser, een inductiekookplaat en ook de plaatsing van je keuken is gratis, zo ontvang je tot wel € 5000 korting.*

Laat deze kans niet lopen om je droomkeuken te realiseren met de ongeëvenaarde kwaliteit en service van Dovy Keukens. Bezoek één van onze toonzalen in voor meer informatie over hoe je kan genieten van deze uitzonderlijke actie.

Maak een afspraak
Promotie keuken - Dovy Keukens
prov-10-nl

Dovy is verkozen tot Beste Keukenmerk van het Jaar 2024

Uit een onderzoek met meer dan 500 mensen die hun keuken bestelden of geïnteresseerd zijn in een keuken komt Dovy als beste uit de test. Wij zijn trots op de titel 'gekozen merk van het jaar 2024', een bewijs van onze kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten.

Lees meer over de erkenning

Exclusieve korting op keukentoestellen als Dovy-klant

Door de nauwe samenwerking met AEG, Electrolux en Siemens geniet je als Dovy-klant van absolute topdeals en van extra kortingen op tal van kwalitatieve toestellen.

Maak een afspraak
Kookdemo AEG
Loic op bezoek bij dovy

Loïcs ontdekkingstocht door de Dovy-fabriek

Loïc Van Impe ken je ongetwijfeld als een dynamische foodvlogger, -blogger en als bekend tv-gezicht in onder meer “Zot van koken”. Onlangs bracht hij een bezoek aan de Dovy-fabriek in Roeselare. Zijn komst bleef niet onopgemerkt. Hij snorde met een step door de fabriek en gaf uitleg en commentaar. Helemaal in zijn eigen stijl, zoals we dat van hem gewoon zijn. Zijn verkenningstocht werd vastgelegd in een ludiek videofilmpje.

Bekijk de video

Extra geschenk bij aankoop van een energiezuinige AEG-vaatwasser

Ontvang 120 Dreft-vaatwastabletten cadeau bij aankoop van een deelnemende AEG-inbouw of vrijstaande vaatwasser met energieklasse A, B of C.

Registreren je toestel met het aankoopbewijs via AEG en selecteer je geschenk.

Meer info
BE_NL_AEG_DREFT2024
NL - AEG garantie

Verlengde garantievoorwaarden op AEG-inbouwtoestellen

Bij aankoop van AEG-inbouwtoestellen samen met je Dovy-keuken ontvang je 3 jaar extra garantie op je inbouwtoestellen, bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Als klant van Dovy ontvang je deze garantie al vanaf het eerste inbouwtoestel.
Meer info

Toestellen registreren

Verlengde garantievoorwaarden op Samsung-toestellen

Bij aankoop van je Dovy-keuken met deelnemende Samsung-toestellen ontvang je 5 jaar garantie op je Samsung-koelkast, oven, kookplaat, vaatwasser en/of dampkap.

Registreer deelnemende toestellen binnen de 6 maanden na aankoop en geniet je van deze 3 jaar extra fabrieksgarantie.

Toestellen registreren
NL - Samsung garantie
NL - Siemens garantie

Verlengde garantievoorwaarden op Studioline-toestellen van Siemens

Graag je keuken uitrusten met Studioline-toestellen van Siemens? Ontvang 3 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie voor maximale gemoedsrust.

Registreer je toestellen na aankoop om van een extra lange garantieperiode te genieten.

Registreer je toestellen

Gratis pannenset van Siemens

Bij aankoop van een flexInduction kookplaat of flexInduction kookplaat met (geïntegreerde) dampkap ontvang je een gratis set kookpannen.

Bekijk de lijst met deelnemende modellen

Vraag je kookpannen aan
Actie Siemens
Smeg

Gratis SMEG-braadpan & kookpot

Krijg een gratis braadpan & kookpot t.w.v. € 278,00 bij aankoop van een Dovy-keuken met een deelnemende SMEG-inductiekookplaat.

Bekijk de volledige lijst van deelnemende producten

Registratie je inductiekookplaat

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen en je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

* Actie geldig van 15/07/2024 tot en met 31/08/2024 bij bestelling van een nieuwe keuken.
Niet cumuleerbaar met andere acties. Raadpleeg de voorwaarden in één van onze toonzalen.