Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Martin en Anouk (Aalst) creëerden een U-vormige keuken met L-vormige zitbank in het tv-programma 'Huis Gemaakt', hiervoor maakten ze gebruik van crèmekleurig laminaat en laminaat eik natuur voor ruimtelijkheid en contrast. Dit handige ontwerp biedt veel opbergruimte en efficiënte loopafstanden, perfect om alles direct binnen handbereik te hebben.

Keuken in U-vorm

Voor een efficiënte indeling van de ruimte kozen Martin en Anouk voor een U-vormige keuken. Op die manier creëren ze opbergmogelijkheden langs de lange kant, tegen de muur én in de onderkasten van het schiereiland. Dat is dus 3 keer plaatswinst. Ze kozen voor een gezellige zitbank in L-vorm die tegen het schiereiland staat. Het laat hen toe om even te verpozen of van een ontbijt te genieten met zicht naar buiten.

Huis Gemaakt - U-keuken van Anouk & Martin
Huis Gemaakt - U-keuken van Anouk & Martin

Laminaat in crèmekleur en eik natuur

Laminaat is een stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Het is ideaal voor kastdeuren en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om het ruimte-effect te vergroten, koos het koppel voor kastdeuren in crèmekleurig laminaat. Ze combineerden dit met twee kolomkasten in laminaat eik natuur voor een warme toets. De lage zitbank tegen het eiland is ook in laminaat eik natuur en vormt een mooi contrast.

Korte loopafstanden en veel opbergruimte

De volledige ruimte werd optimaal benut. Onder het kookvuur zijn er twee ruime pottenladen voorzien. De onderkasten aan de kant van de zitbank omvatten een besteklade, nog meer pottenladen en een kast met dubbele deuren en legplanken binnenin. Dankzij de U-vorm zijn de afstanden kort en is alle kookgerei direct binnen handbereik.

Huis Gemaakt - U-keuken van Anouk & Martin

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen