Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Toen Aagje en haar echtgenoot Denis een oudere woning kochten, was het duidelijk dat de keuken als eerste werk moest aangepakt worden. Het is de woonruimte waar ze het meest vertoeven. Vooraf hadden ze heel concrete ideeën maar toen ze in een Dovy-toonzaal binnenstapten, kregen ze een overload aan keuze en informatie. Samen met de keukenconsultant kwamen ze tot dit schitterend resultaat waar Aagje echt supertrots op is.

De vereisten en het verlanglijstje

Aagje en Denis stapten binnen in een Dovy-toonzaal en legden een lange lijst aan vereisten en verlangens voor: “Heel veel lichtinval is van primordiaal belang, een donker element combineren met een lichte kleur, werken met natuursteen, een houtelement in de keuken verwerken voor een warme toets, een open structuur behouden, een keukeneiland als centraal punt…” De keukenconsultant van Dovy luisterde geduldig naar al hun wensen, maakte een tekening en toonde deze op het scherm. En bingo! Dat was al bijna de perfecte keuken die Aagje en Denis voor ogen hadden.

Klantegetuigenis Aagje Vanwalleghem sfeerfoto
Klantengetuigenis Aagje Vanwalleghem detail geïntegreede dampkap

Goede ideeën en nieuwe technieken benutten

De grote ruimte bood diverse mogelijkheden voor nieuwe technieken en daarom gaf de keukenconsultant de suggestie om de bestaande deur naar de gang te vervangen door een binnendeur met niet-zichtbare scharnieren en kruk. Deze deur is vervaardigd in hetzelfde materiaal als de kastdeuren en lijkt helemaal deel uit te maken van de keuken.

Aagje ontdekte ook dat de dampkap in de kookplaat geïntegreerd kon worden. Dat zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel in de keuken. Ze was direct fan van het concept.

Het zwarte werkblad in natuursteen zorgt voor een mooi contrast met de kastdeuren in kiezelgrijs. Voor een makkelijk onderhoud werd het gecombineerd met een tafelblad in laminaat met houtprint. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust eten, kleuren en spelen terwijl mama een oogje in het zeil houdt.

Een rustig koffiemoment

Voor Aagje was een ingebouwde koffiemachine een must. “’s Morgens in alle rust en stilte een momentje voor mezelf hebben, dat eerste kopje koffie drinken en gezellig in de keuken zitten voordat de kindjes komen binnenstormen. Dat is goud waard.”

Klantegetuigenis Aagje Vanwalleghem detail geïntegreede koffiemachine
Klantegetuigenis Aagje Vanwalleghem leefkeuken

De keuken als centrale ontmoetingsplaats

De keuken van Aagje en Denis is het hart van de woning en straalt dat ook uit. Het is een plaats waar het gezin samenkomt, waar de gasten kunnen zitten om iets te drinken terwijl ze aan het koken zijn, kortom een fijne plaats om te vertoeven.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen