Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenrealisatie - Keuken met doorloopkast

Doorloopkast, een onopvallende doorgang in de keuken

Keukenrealisatie - Keuken met doorloopkast

Onopvallende doorgang

Stel je voor dat je nieuwe keuken niet alleen een lust is voor het oog, maar ook praktisch en intuïtief ontworpen. Dat is precies wat een doorloopkast te bieden heeft. Deze slimme toevoeging aan je keuken zorgt voor een naadloze doorgang naar een achterliggende opslagruimte, terwijl het de esthetische lijnen van je keuken behoudt.

Doorloopkast op maat van jouw keuken

In plaats van een gewone deur, wordt de doorloopkast gecamoufleerd als een kastdeur, waardoor je keuken een uniforme en samenhangende uitstraling krijgt. Of je nu kiest voor een modern of klassiek design, de doorloopkast past zich moeiteloos aan en vormt een harmonieuze eenheid met je keuken.

Keukenmodel Design mat lak - Dovy Kortrijk
Doorloopkast keuken

Maatwerk in jouw stijl

Eén maat past niet voor iedereen en dat geldt ook voor doorloopkasten. Of je nu een smalle doorgang hebt of ruimte wilt voor een bredere opening, Dovy past de doorloopkast aan volgens jouw wensen, met 1 of 2 deuren, van 70 cm tot 90 cm breed en met een hoogte tot 2 meter 40. Past dit niet in jouw nieuwe keuken? Vraag dan naar een doorloopkast volledig op maat gemaakt volgens jouw behoeften. Ben je een liefhebber van strakke lijnen zonder zichtbare handgrepen? Ga dan voor de greeploze optie, waarbij de doorloopkast naadloos samenvloeit met de rest van je greeploze keuken.

Materialen en afwerkingen

Bij de keuze van de doorloopkast spelen de juiste materialen en gepaste afwerkingen een cruciale rol. Dovy biedt een scala aan opties, waaronder fineer eik, laminaat of gelakt materiaal om ervoor te zorgen dat jouw doorloopkast perfect past bij de stijl van je keuken. Of je nu kiest voor een warme houtlook of een strakke, moderne afwerking, de doorloopkast wordt aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Open Gesloten

Bovendien krijgt de doorloopkast dezelfde hoogwaardige afwerking als de kastdeuren, waardoor één samenhangend geheel ontstaat dat jouw keuken naar een hoger niveau tilt.

Keukenmodel Toronto in laminaat - Dovy Kortrijk

Perfecte samensmelting

Een opvallende, zichtbare deur naar de berging is vanaf nu verleden tijd. De doorloopkast is een praktische oplossing waarbij functionaliteit en design harmonieus samenkomen. Met maatwerkopties, de keuze uit verschillende materialen en een naadloze integratie in je keukenstijl, biedt de doorloopkast een elegant en pragmatisch antwoord op de uitdagingen van hedendaags wonen. Ervaar zelf het verschil dat dit innovatieve concept kan maken.