Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Moderne keuken in fineer scarved oak - Model Design
Moderne zwarte keuken met 'scarved' fineer eik - Model Design-Toronto
Kleursimulator muren
Moderne zwarte keuken zonder grepen - Model Design

De kastdeuren in ‘scarved’ fineer eik zorgen voor een lichtrijke toets in deze zwarte keuken met kastdeuren in frontlaminaat van 24 mm. Een zeer geslaagde combinatie! De tafel in gepolierde marmer is aan het kookeiland bevestigd. Dezelfde marmer wordt hier niet alleen als werkblad, maar ook als spatwand gebruikt. Maar dé blikvanger in deze keuken is wel de unieke dampkapomlijsting in decoratief glas.

Moderne zwarte keuken met 'scarved' fineer eik - Model Design-Toronto - Draadloze gsm-lader

Draadloze gsm-lader

Is dat bij jou thuis ook altijd zo’n gepruts met kabels om smartphones op te laden? Kies dan resoluut voor de Qi-lader van Häfele. Deze lader is geschikt voor het draadloos opladen van smartphones. Je legt het toestel op de lader en het wordt onmiddellijk opgeladen. En bovendien kan de lader zowel zichtbaar als onzichtbaar (ingewerkt in het werkblad) geplaatst worden.

Een vernuftig systeem met uittrekbare laden

Elke vierkante centimeter in deze kolomkast wordt benut. De uittrekbare laden geven een mooi overzicht van de inhoud. Zo weet je perfect hoeveel voorraad je nog in huis hebt. De voorzijde van de binnenladen is uitgevoerd in glas, zodat de inhoud in één oogopslag zichtbaar is. Je bespaart tijd en energie en krijgt een uitstekend overzicht.

Moderne zwarte keuken met 'scarved' fineer eik - Model Design-Toronto - Een vernuftig systeem met uittrekbare laden
Moderne zwarte keuken met 'scarved' fineer eik - Model Design-Toronto - Twist stopcontact

Twist stopcontact

Druk en draai… en er komt een dubbel stopcontact tevoorschijn. Handig naast de kookplaat op een kookeiland om snel de soep te mixen. Het stopcontact heeft een inbouwdiepte van slechts 40 mm. Het past perfect in het werkblad, boven een lade of zelfs in de bodem van een bovenkast. Heel praktisch om direct bij de hand te hebben. En met een druk en een draai is het stopcontact na het koken terug perfect afgesloten.

Andere industriële keukens

Alle industriële keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak