Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Industriële keukens

Een industriële keuken heeft een stoere en functionele look. Beton, steen, de look van verweerd hout en staal zijn de basisingrediënten.

Keukens bekijken
keuken industriële stijl

Keukens in industriële stijl

De industriële keuken met zijn hoge kasten en open regalen heeft een stoere en functionele look. Beton, steen, verweerd hout en staal zijn de basisingrediënten. Zwart en donkere houttinten spelen een belangrijke rol. En uiteraard mag staal niet ontbreken. Het voegt dat krachtige, rauwe gevoel toe aan je keuken.

Rauw en stoer

De hoge hangkasten en kolomkasten met daarboven open regalen zorgen voor een ruimtelijk en industrieel gevoel. Hun pluspunt? Ze creëren heel veel opbergruimte. Deze industriële keuken combineert kolomkasten en onderkasten in matzwart laminaat met hangkasten in laminaat met houtstructuur. De onderkasten zijn op hun beurt voorzien van pottenladen en een binnenlade voor het bestek.

keuken industriële stijl rauwe stoere look
keuken industriële stijl robuuste look beton

Robuuste look

De keukentoestellen werden vakkundig weggewerkt in het kookeiland zodat ze niet zichtbaar zijn. De voorzijde van het eiland is volledig open. Op die manier wordt er een zitgedeelte gecreëerd en is het mogelijk om zaken op te bergen in de stalen rekjes. En uiteraard mag een Amerikaanse koelkast in een industriële keuken niet ontbreken. De robuuste look wordt nog versterkt door het stalen glazenrek boven het eiland, een gasfornuis en een wijnkoeler.

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak