Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Huis Gemaakt Boortmeerbeek
Landelijke L-keuken - Model New York-Design
Kleursimulator muren
Landelijke keuken - Model Geneve

Deze landelijke keuken met een moderne toets is een lust voor het oog! De onderkasten met reliëf, model New York, worden gecombineerd met effen bovenkasten, model Design. Ga voor comfort en een maximale functionaliteit met deze handige keuken in L-vorm. Het werkblad in natuursteen verleent de keuken een rijkelijke uitstraling. Combineer naar hartenlust met een tafel en zitbanken met enkele zachte kussens.

Landelijke L-keuken - Model New York-Design - Greeploze keukendeuren

Greeploze keukendeuren

De landelijke toets wordt geleverd door de schitterend afgewerkte fronten in structuurlak. De moderne toets wordt eraan toegevoegd : greeploze keukendeuren. Dit zorgt voor een landelijke keuken met een moderne en strakke uitstraling. Heel chic! En heb je de tijdloze basaltgrijze kleur al opgemerkt?

Apparaten binnen handbereik

Een heel praktische keuken met alle moderne toestellen binnen handbereik. De klassieke oven van 60 cm wordt gecombineerd met een combi-microgolfoven erboven. En heb je gelet op de wanddampkap die mooi uitgelijnd is met de bovenkant van de combi-microgolf? Aan alle details wordt gedacht!

Landelijke L-keuken - Model New York-Design - Apparaten binnen handbereik

Andere landelijk moderne keukens

Alle landelijk moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak