Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Landelijk moderne keukens

De landelijk moderne stijl is een combinatie van twee stijlen. Deze keuken vertoont kenmerken van de landelijke stijl maar heeft ook elementen van de moderne stijl. Hij combineert beide feilloos.

Keukens bekijken
keuken landelijk moderne stijl

Keukens in landelijk moderne stijl

Het authentieke, warme karakter van een landelijke keuken met veel hout als basis krijgt het gezelschap van moderne elementen. Rechte lijnen en een strakke vormgeving, brede pottenladen, alle hedendaags gebruiksgemak en lichte kleuren. De frivole kroonlijst boven het kookfornuis wordt vervangen door een strakke eiken balk.

Landelijk met een moderne toets

De landelijke keukenstijl krijgt tegenwoordig vaak een modern accent. Zo past een kookeiland in fineer eik scarved mooi samen met een gitzwarte strakke kastenwand. Mag het iets subtieler zijn? Kies dan voor een warme houtsoort met een kleine handgreep in combinatie met greeploze witte hangkasten.

keuken landelijk moderne stijl fineer eik
keuken landelijk moderne stijl smeedijzer vitrinekast

Gebruik van duurzame materialen

Kenmerkend voor een landelijk moderne keuken is het gebruik van duurzame materialen, meestal eik of fineer eik voor de keukenkasten en smeedijzer voor de vitrinekast. De keuken is voorzien van alle moderne snufjes: ruime en overzichtelijke laden met binnenladen, moderne toestellen en draaiplateaus in hoekkasten. Geen tierlantijntjes in deze keuken maar wel een strakke vormgeving.

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak