Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Lille
Geplaatst op 8 november 2022 10:05 in Dovy-nieuws

Donald Muylle, oprichter van Dovy Keukens, is al sinds 1980 aan de slag. Nadat hij samen met zijn vrouw Yvette een eerste keuken ontwierp en produceerde in een oude vlasschuur, verliep alles in sneltempo. Op vandaag runt Donald het bedrijf samen met zijn zonen Christ en Mario. Na meer dan 42 jaar vindt de specialist in Belgische keukens op maat het tijd om de Franse markt aan te boren. Hij hoopt zijn succesverhaal ook daar te kunnen verderzetten.

Hoe het allemaal begon

Wat begon met de productie van een eigen keuken in een kleine vestiging regio Roeselare, groeide uit tot een groot succes. Meer dan 650 professionelen zorgen ervoor dat er jaarlijks 7000 keukens worden geproduceerd in de fabriek in Roeselare. De fabriek heeft trouwens één van de meest geavanceerde machineparken in België. De bedrijfsoppervlakte bedraagt ondertussen 55.000m2. Dovy blijft ook investeren in nieuwe machines en hoogtechnologische uitrusting. Na 42 jaar telt het familiebedrijf van Donald Muylle 36 toonzalen in België. Hoog tijd dus om te investeren in het buitenland. Dovy wil ook Franse klanten laten kennismaken met Belgische kwaliteitskeukens.

Dovy map
Magasin Dovy à Lille

Eerste toonzaal in Rijsel

Dat de nieuwe vestiging in Frankrijk zou opengaan in Rijsel, was een logische keuze. Een toonzaal net over de grens zorgt ervoor dat we makkelijk de vinger aan de pols kunnen houden. Zo kunnen we geleidelijk aan de Franse markt beter leren kennen. De toonzaal bevindt zich in het hartje van Rijsel (32 Boulevard Carnot, Lille). Je kan er een 15-tal keukens bewonderen. Van landelijk tot modern, van industrieel tot bohemian. Er is voor elk wat wils. De toonzaal is telkens open van maandag tot en met vrijdag van 10u tot 12u en van 14u tot 19u. Op zaterdag kan je er doorlopend terecht van 10u tot 19u.

Specialist in keukens op maat

Dovy Keukens is de specialist in maatwerk. De hoogte en diepte van elke kast kunnen tot op de millimeter worden aangepast. Zelfs de hoogte van je werkblad kan je aanpassen naar jouw wensen. Ideaal voor rolstoelgebruikers of gezinnen waarbij iemand kampt met rugproblemen. Ook pilaren of andere structuren kunnen netjes worden weggewerkt. Bovendien kan je bij Dovy terecht voor keukens in elke stijl en opstelling. Er is een uitgebreid gamma van kleuren, materialen en afwerkingen. Je kan zelfs verschillende stijlen, modellen en kleuren combineren.

Blind Gekocht Beringen na
Bedrijfsbezoek

Alles onder één dak

Kwalitatieve maatkeukens aan een zeer scherpe prijs. Dat is wat Dovy waarmaakt. Hoe? Door rechtstreeks te leveren van fabrikant naar klant. Er komen geen tussenpersonen aan te pas. De onderneming heeft alles in eigen beheer. Van de verkoop over het ontwerpen en produceren van de keukens tot de complete afwerking en installatie bij jou thuis. Dovy snijdt, freest, assembleert, schildert en verwerkt elke keuken zelf. Zo beschikt het bedrijf over een eigen metaal-, inox- en lakafdeling. Er is zelfs een natuursteenafdeling. Als klant kan je er dus je eigen natuursteen uitkiezen.

Afspraak maken

Wil je zelf je keuken laten omtoveren tot de keuken van je dromen? Spreek dan af met één van onze keukenconsultants

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.