Dovy Keukens Oostakker
Geplaatst op 1 juni 2021 23:55 in Dovy-nieuws

Grandioze opening Oostakker

De toonzaal van Oostakker zit in een nieuw kleedje

De toonzaal in Oostakker was dringend aan vernieuwing toe. Bestaande toonzaalkeukens gingen eruit en nieuwe modellen kwamen in de plaats. In de vernieuwde toonzaal van 494 m² werd ook ruimte voorzien voor nieuwe tendensen en zelfs een kinderspeelhoek. Ruim, modern en met de nieuwste keukenmodellen. Zo kunnen we de vernieuwde toonzaal in Oostakker het best omschrijven.

Grandioze heropening Oostakker
Win uw Keuken

Prachtige winacties!

Uiteraard vieren we de opening met een uitzonderlijke voordeelactie voor de klanten en een wedstrijd 'Win uw Keuken'. Want wie tussen 13/5/2021 tem 31/10/2021 (19u) in Oostakker een Dovy-keuken bestelt, maakt kans om zijn keuken te winnen. Bovendien loopt er momenteel een actie waarbij je een weekendje weg kan winnen*. Heb je na een bezoek aan onze toonzaal jouw droomkeuken gevonden? Wacht dan niet te lang met je finale beslissing. Want als je in oktober je keuken bestelt, maak je kans op een bongobon voor een relaxweekend ter waarde van 400 euro 😊 Waar wacht je nog op?

* Info en voorwaarden in onze toonzaal in Oostakker.

Ontvang een gratis fotorealistisch keukenontwerp in 3D

Onze ervaren keukenconsultants luisteren graag naar uw wensen en behoeften en tekenen uw toekomstige keuken virtueel uit. Naast de gratis prijsofferte ontvangt u ook een fotorealistisch keukenontwerp dat u thuis nog eens rustig kan bekijken op computer, tablet, smartphone of zelfs door een VR-bril. Ervaar nu zelf deze unieke beleving!

Bekijk enkele voorbeelden

DOVY WAREGEM AUG 2019197640_Dovy_Crop.jpg

Geniet nu van onze uitzonderlijke actie

Vraag uw GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze straffe, buitengewone en uitzonderlijke actie!

Dovy Keukens Oostakker
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.