Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Landelijke keuken in L-vorm
Geplaatst op 5 juli 2022 08:41 in Dovy-nieuws

Keukens met elkaar vergelijken is een moeilijke zaak. Zeker als we spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. Keukens die er op het eerste gezicht identiek uitzien kunnen toch veel verschillen in kwaliteit en prijs. Hoe komt dat? Omdat de opstelling, inrichting, afwerking, materialen en toestellen de prijsverschillen van een keuken rechtvaardigen. Om een keukenproject aan te bieden dat perfect binnen jouw budget past, zijn we al vanaf het eerste contact transparant en bespreken we samen de wensen die binnen je vooropgestelde budget passen.

Zelfs al vergelijk je identiek dezelfde keukenopstelling met dezelfde kwaliteit, dan nog maken deze elementen het verschil in prijs:

Hoeveel kost een keuken - werkblad

WERKBLAD: LAMINAAT, GRANIET OF KERAMIEK?

Welk werkblad je ook kiest, de kwaliteit is altijd goed. De prijs daarentegen varieert sterk volgens het gekozen materiaal. Een werkblad in laminaat is het budgetvriendelijkst. Kies je voor de luxueuze uitstraling van graniet, het sterke composiet of de hardheid van keramiek? Dan heeft dat uiteraard een invloed op het prijskaartje.

INRICHTING: LEGPLANK, LADENKAST OF HOEKSYSTEEM?

Een kolomkast met volledig uittrekbare laden en de voorzijde in glas is heel handig en overzichtelijk. In een keuken in L-vorm is een hoekkast met een draaiplateau waarvan de inhoud volledig naar je toekomt heel comfortabel en ergonomisch want het spaart je rug. Maar deze elementen zijn onvermijdelijk duurder dan eenvoudige legplanken.

Groene vintage keuken - Model Design - Uittrekbaar draaiplateau
Hoeveel kost een keuken - kastdeuren

KASTDEUREN: LAMINAAT, FINEER OF MASSIEF HOUT?

Kastdeuren in laminaat zijn een voordeligere oplossing dan kastdeuren in glas, fineer hout of massieve eik. Vermenigvuldig de meerprijs met het aantal kastdeuren in je keuken en dat kan al een serieus verschil maken.

TOESTELLEN: INDUCTIEKOOKPLAAT, GEÏNTEGREERDE DAMPKAP OF KOOKFORNUIS?

Al onze toestellen zijn van gekende, betrouwbare merken, maar de keuze van je keukentoestellen speelt ook een rol. Een inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, een compleet kookfornuis of een combi-stoomoven in plaats van een gewone heteluchtoven … dat speelt allemaal mee in je budget.

Hoeveel kost een keuken - toestellen

Kom langs in een Dovy-toonzaal

Kom dus zeker eens langs in een Dovy-toonzaal. We tonen je ter plaatse de verschillende mogelijkheden en geven je een uitgebreide uitleg. Je krijgt een gratis prijsofferte, op maat van jouw budget en een link naar een driedimensionaal ontwerp van de keuken van je dromen.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.