Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Loic op bezoek bij dovy
Geplaatst op 4 december 2023 11:00 in Dovy-nieuws

TV-chef Loïc Van Impe kan zijn enthousiasme haast niet verbergen tijdens een bezoek aan de fabriek van Dovy. Met een stralende glimlach verkent hij de productielijnen en geeft hij een woordje uitleg over de innovatieve technieken binnen de fabriek en het vakmanschap van de medewerkers. Bekijk hoe Loïc's passie voor alles koken tot leven komt in deze video.

Alleen de beste materialen

De keukenkasten worden gemaakt van meubelpanelen die nooit langs de buitenkant afgewerkt worden met het broze melamine. In plaats daarvan gebruiken enkel materialen van de beste kwaliteit en panelen met de hoogste densiteit op de markt. Ook de kasten in massief hout mogen er zijn, ze zijn dan ook uit het beste hout gesneden.

Loïc op bezoek bij Dovy
Dovy denkt duurzaam

Duurzame initiatieven bij Dovy

Dovy Keukens benadrukt zijn milieuverantwoordelijkheid door aanzienlijke investeringen in duurzame technologieën. Een kernonderdeel hiervan is de installatie van zo'n 3.600 zonnepanelen op de fabrieksdaken.

De zonnepanelen leveren, net zoals andere installaties die te ontdekken zijn tijdens een rondleiding, groene energie waarmee Dovy zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint.

Meer initiatieven

Zelf ook een bedrijfsbezoek inplannen?

Ben je geïnteresseerd in hoe we jaarlijks 7.000 op maat gemaakte keukens produceren in Roeselare? Gedurende een 2 km lange rondleiding door onze fabriek, bieden we je een exclusieve blik op hoe ons productieproces in zijn werk gaat en kun je onze gespecialiseerde werknemers aan het werk zien. Je krijgt ook inzicht in onze bedrijfsfilosofie en ontdekt wat ons onderscheidt van andere keukenproducenten.

Meld je aan voor een van onze bedrijfsrondleidingen bij Dovy Keukens in Roeselare om dit zelf te ervaren.

Plan een bedrijfsbezoek
Loic op bezoek bij dovy
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.