Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
De Keukentafel seizoen 2 Kanaal Z

Kans maken op een etentje bij een restaurant uit de We're Smart Green Guide?

Bekijk hier de reportage van Dovy over duurzaam ondernemen. Kan jij onderstaande vraag en schiftingsvraag correct beantwoorden? Dan ga jij misschien wel aan de haal met een bon ter waarde van 250 euro. Met deze bon kan je je culinair laten verwennen in één van de restaurants uit de We’re Smart Green Guide. Vul zeker ook je contactgegevens aan zodat we je kunnen contacteren als je gewonnen hebt. De wedstrijd loopt van 3/12/2022 tot en met 05/02/2023.

De Keukentafel seizoen 2 Kanaal Z
De Keukentafel seizoen 2 Kanaal Z

De Keukentafel

Deze wedstrijd hangt samen met de nieuwe afleveringen van het TV-programma De Keukentafel dat vanaf 3 december te zien is op Kanaal Z. Dovy is trotse partner van deze reeks waarin de focus wordt gelegd op duurzaam ondernemen. 10 weken lang krijg je een unieke kijk op duurzaam ondernemen bij tal van Belgische ondernemingen. De zogenaamde We’re Smart Helden schuiven in het programma aan tafel met presentatrice Ilse De Vis en Frank Fol, De Groentekok® en chairman van de organisatie We’re Smart World. Meer weten over het programma? Klik dan hier.

We hebben een winnaar!

En de winnaar van onze fantastische wedstrijd in samenwerking met De Keukentafel en We're Smart World is ... (tromgeroffel 🥁) ... Catherina Van Schaeren!

Proficiat Catherina, jij wint een restaurantcheque t.w.v. € 250! Niet gewonnen? Niet getreurd. Hou onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor onze volgende acties.

Raadpleeg hier het wedstrijdreglement.

Hoeveel kilogram actieve koolstof bevat onze luchtzuiveringscontainer?

Hoeveel personen zullen deelgenomen hebben aan de wedstrijd tussen 3/12/2022 en 5/02/2023?

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: wedstrijd