Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
De Keukentafel
Geplaatst op 3 december 2021 14:52 in Dovy-nieuws

Duurzaam ondernemen uitgelicht

Dovy denkt duurzaam. De samenwerking met het programma De Keukentafel kwam dan ook tot stond omdat duurzaamheid er centraal staat. Kanaal Z en We’re Smart World zijn de drijvende kracht achter het programma. Wil je meer weten over hoe Dovy duurzaam onderneemt? Bekijk dan hier de reportage.

Gedurende 10 weken wil De Keukentafel elke week andere ondernemers inspireren door in te zoomen op enkele toonaangevende leiders. De zogenaamde We’re Smart Helden schuiven in het programma aan tafel met presentatrice Ilse De Vis en Frank Fol, De Groentekok® en chairman van de organisatie We’re Smart World.

Frank Fol

Vanaf 27 november is de serie te zien op Kanaal Z. De presentators van het programma nemen je mee in enkele inspirerende verhalen. Meer dan 40 Belgische ondernemingen zullen je een inkijk geven in hoe zij werken rond duurzaamheid, de voeding van de toekomst, innovatie, logistiek en veel meer.

De Keukentafel.png

Dovy trotse partner

Dovy Keukens is één van de trotse partners van dit initiatief waarin 10 We’re Smart Heroes hun ervaring over duurzaam ondernemen zullen delen. De valkuilen zullen belicht worden evenals de motivaties, hun doelstellingen en bovenal hun realisaties om tot een duurzamere wereld te komen.

De Keuken van Roeselare

De opnames zelf worden gedraaid in De Keuken Van Roeselare. Een initiatief dat door Dovy werd uitgebouwd. Letterlijk. De volledige infrastructuur, van ruwbouw over het plaatsen van de keukens, tot de decoratie, werd door Dovy onder handen genomen. Het resultaat is een ontmoetingsruimte waar plaats is voor exclusieve meetings, filmopnames, signeersessies, productlanceringen, kookdemo’s enzovoort. Wil je een plaatsje reserveren? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Meer weten over de locatie? Klik hier.

Bovendien is er een indoor farm aanwezig in De Keuken Van Roeselare, zodat er telkens verse groenten en kruiden aanwezig zijn.

De Keuken van Roeselare
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.