Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Landelijke keukens

In de landelijke keuken primeert het gebruik van hout. Samen met ronde vormen en enkele sierlijke details straalt deze charmante keuken warmte en gezelligheid uit.

Keukens bekijken
landelijke keukenstijl

Keukens in landelijke stijl

Enkele houten snijplanken staan binnen handbereik, een rieten mandje in een open regaal, een bordenrek met een mooi servies… In een landelijke keuken kennen charme en huiselijkheid prioriteit. Sierlijke handgrepen openen de kastdeuren, een werkblad in natuursteen en zachte, effen kleuren halen de bovenhand.

Oerdegelijk werkblad

Een werkblad in graniet, afgewerkt met ronde hoeken of met een papegaaienbek is het summum van luxe in een landelijke keuken. Het straalt een niet te miskennen klasse uit en heeft meerdere afwerkingsmethoden voor een makkelijk onderhoud.

keuken landelijke stijl werkblad graniet
keuken landelijke stijl dampkapconstructie

Opvallende dampkap-constructie

Een landelijke keuken heeft enkele kenmerkende details die onmiddellijk in het oog springen. Boven het kookfornuis pronkt vaak een eiken balk of opvallende dampkap-constructie, kastdeuren hebben een fijn reliëf of profiel, vitrinekasten zijn alom tegenwoordig. Kortom, ze stralen vakmanschap uit.

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak