Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Moderne keukens

Een keuken in moderne stijl heeft een strak design met veel rechte lijnen, is meestal greeploos en straalt rust en eenvoud uit.

Keukens bekijken
moderne keukenstijl

Keukens in moderne stijl

In een moderne keuken wordt vaak gebruik gemaakt van één kleur om eenheid te creëren. Regelmatig zien we een samenspel van zwart en wit opduiken, dat geeft een mooie combinatie voor een rustig ogende keuken met een speels contrast. De strakke vormgeving en rechte lijnen zorgen voor een minimalistisch effect.

Nieuwste keukentoestellen

Moderne keukens zijn meestal voorzien van hightech apparatuur of de nieuwste keukentoestellen: een geïntegreerde inductiekookplaat, een inbouwkoffiezetapparaat, een combi-oven met stoomfunctie of zelfs een slimme koelkast.

keuken moderne stijl apparaten
moderne stijl hoogglans keuken sirius

Glanzende kastdeuren

Kastdeuren in hoogglanslak die schitteren in het licht, brede laden en pottenladen met ingewerkte binnenladen voor het bestek, marmer en koude metaalkleuren. Dat zijn de ingrediënten van een moderne keuken. Alhoewel we vandaag meer en meer hout zien voor een warme touch.

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak